Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 24 d’abril del 2011

Una imatge val més que mil paraules

Aquesta és la candidatura dels Socialistes de Beniarrés per a les properes eleccions locals del 22 de maig. Gent de Beniarrés, que viu a Beniarrés i que vol treballar per Beniarrés.

Tots ells viuen a Beniarrés, volen seguir fent-ho i envellir al seu poble, rodejats dels millors serveis públics i amb un poble prosper on els seus fills i nets puguen continuar fent-ho com ja ho van fer els seus pares.

I que millor que veure les seues cares per a que tots sàpiguen qui són:





Candidatura del PSPV-PSOE a l'alcaldia de Beniarrés


D'esquerra a dreta: Coper, Silvia, Juan "El Bolo", Maria, Ignacio, Mª Jesus, Jesus " El Corca"", Gemma "La Xemela", Enrique, Mª Vicenta i Fede

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Fede, el orgull de fer una llista de gent que viu a Beniarrés vos pot eixir el tir per la culata. Jo vic al poble i no em considere amb més drets ni mes deures que altres veins que han tingut que emigrar. ¿Cuanta culpa de jovens que han tingut que emigrar la teniu vosatros?
Amb els teus raonaments el teu germà no està autoritzat a treballar pel seu poble. Pensau be.
Beniarresins de 1ª i de 2ª, un poc trist. Per tal de fer una llista amb gent que viu a Beniarrés eu tingut que rescatar algun dinosauri.
Mira que el dic: més merit te que aquells que viuen fora vullgen treballar pel seu poble. No discrimineu, que aixó no es propi d'un partit democrata.

Anònim ha dit...

yo de vosatros men vaig a margarida a fer la foto.

Anònim ha dit...

Molta gent jove viu al poble , si marxen son per unes condicions. Com ejemples et done tindre una educació millor on tinguen un mestre per cada nivell i no compartir haules amb diferents xiquets de diferent edat.
Tindre diferents ofertes culturals i de serveis diversos .
La biblioteca te els mateixos llibres dels anys 80, molt promte el metge del poble deixara de vindre tots els dies el pediatra tambe deixara de vindre tots els dies i els mestres , ja sabem com esta la situació.
En Beniarres sols queda edificis sense cap integració al seu voltant i molt dificils de mantindre un poble endeutat fins les orelles i la gran majoria de gent jove marxan , per que un govern que porta 8 anys de politics de carxot, com el govern actual de la Generalitat Valenciana non saben com administrar els diners de tota la gent, simplement gastansels amb bafaneries inutils que no aporten res, absolutament res al poble.
Jo em quedo , no com molts de els que espresenten amb el Partit Popular, que marxen del poble per tindre totes aquestes comoditats i els caps de setmana vindre al poblet a veure a la seva mare . Luis l'unic que asabut fer molt be fou una mosio , que el porta a cobrar 7 milions de les antigues pts, si no manganye, per el demes pols del mateix paller.
Gent que viu fora que mai no tornara es presenta a les eleccions municipals , aquestos son els que volen i tenen que treballar per el nostre poble , per la nostra gent.
Que deu ens done una mort digna , deu que ho fasa.
La monjita onanista.

Anònim ha dit...

estos del PP que estan intranquils?

Anònim ha dit...

que no conocemos nuetro pueblo?, es
"EL PANTANO DE BENIARRÉS",
podeis visitarlo, está abierto todo el año.
El museo no se sabe, depende de la nueva inaguración, ya informaran...

Anònim ha dit...

La imatge escollida per els socialistes de Beniarrés, recull molt be el que es el nostre poble, hem pareix perfecte que hagin buscat un lloc (per lluny que estiga) per poder sintetitzar el significat del poble. Molt bonica la foto!

Anònim ha dit...

escriu canvi tantes vegades com el desitges i el canvi és farà realitat!
canvi, canvi, canvi,canvi, canvi, canvi,canvi, canvi, canvi,canvi, canvi, canvi,canvi!

Beniarres al dia ha dit...

Un regidor com el d’un poble com Beniarrés ho es tots es dies i pràcticament tot el dia, per tant no poden ser regidors de cap de setmana o regidors pel mòbil, doncs la gent et busca i et pregunta, buscant respostes i solucions.

Considere que és un valor per a una llista electoral que la formen gent que viu al poble i que xafa els seus carrers tots els dies, sense llevar-li mèrit a la gent que vol presentar-se i viu de forma habitual a altres poblacions.

Et podria dir que en aquests darrers 7 anys de govern del PP, el poble ha baixat en més de 100 habitants, per tant alguna responsabilitat tindran els actual governants d’aquesta davallada o “emigració” com tú ho vols dir.

I per finalitzar, en cap moment es discrimina a ninguna persona per el fet de voler fer coses per Beniarrés, el que em pregunte es com el PP ha presentat un llista on la major part dels qui la formen no viuen a Beniarrés.

Noemy Crespo ha dit...

Bona nit.

Estic a favor teu quan dius que un regidor con el d'un poble com Beniarres te que estar ahí sempre que la gent el necessite, però crec que el que estàs digen també et perjudica a tu i a la llista del Psoe de la que tu formes part. Si la memória no em

falla, Maria Jesús treballa en Alcoi, per tant tampoc estará (en el cas de guanyar el Psoe) ni tots els díes ni tot el día a l'ajuntament. Tu també tens una feina, treballes a un bar i no crec que vages a tancar-lo. En el cas de Maria Vicenta, s'ha presentat la número 5 en les llístes per a les eleccions autonómiques, va a renunciar al seu lloc en les corts en el cas de guanyar les eleccions el Psoe en Beniarrés?

Es un valor per a una llista que la formen gent del poble? per a mi es mes mèrit el formar una llista pensant en primer lloc en la valía d'eixes persones i no en si viu o no al poble.
Ademés, estás diguen que les 3 persones que s'han presentat al Psoe de Tollos VIVINT a Beniarrés (entre ells l'home i la dona de dos companys de partit) no deuen eixir perque NI SON, NI VIUEN A TOLLOS?
També estás criticant a la teua companyera Maria Vicenta quan es va presentar com alcaldessa a Tollos, no? com ni vivía i era d'allí...

Pense que si el poble ha baixat en més de 100 habitants en aquestos últims 7 anys no es sols per "culpa" de l'actual govern de Beniarrés, sinó també de la oposició que soles fa que possar barreres a (per eixemple) la construció de vivendes, i que fa una oposició destructiva sols pensant en afonar al que governa, i no en afavorir al poble que vol governar.

No crec el que dius de que no es discriminen a les persones per el fet de no viure a Beniarres perqué estás basant tot aquest comentarí en eixe fet (que no visquen a Beniarres).


Per a finalitzar, pense que el PP ha sel·lecionat els components de la seva llista en funció de la seva valía i ganes de treballar per Beniarrés. Ademés del lloc de recidéncia, en que criteris s'ha bassat el Psoe per formar la seva llista?

Beniarres al dia ha dit...

Bona nit Noemy:

T’agraeixc que participes en aquest blog i sobretot, que no ho faces de forma anònima, cosa que es bastant habitual, demostrant que la gent te por de demostrar i fer públic el que pensa.

La gent que tú nomenes té la seua residència a Beniarrés, per tant treballar fora però viu a Beniarrés. No cal tenir un deidicació quan u es regidor o regidora, però si que el troben i poder parlar cara a cara amb la persona que et busca, i si no vius a Beniarrés, dificilment es pot fer. És un valor que diferència la llista del PSPV-PSOE i del BLOC, que tots els seus components viuen al poble.

Total la gent que forma part d’una llista vol treballar per el seu poble, aportant part del seu temps lliure, llevant-li’l a la seu a familia o als seus “hobbies”. Es d’agrair, doncs no tots estem ahí per interessos personals o econòmics, peraixò em dol quan ens posen a tots en el mateix sac.

Alguns companys meus de partit s’ha oferit a presentar-se en altres poblacions perquè el partit en el qual militen els ha demanat que si es podien presentar per fer llista en aquesta població. El mateix fa el PP, el BLOC en la resta de poblacions o volen presentar llista i no hi ha candidats locals.

Respecte a la “culpa” que ens posen damunt sobre la davallada de la població en els darrers 7 anys, m’agradaria que m’explicares com si els socialistes estant en minoria a l’Ajuntament de Beniarrés podem impedir qualsevol iniciativa que tinga el Partido Popular si estan en majoria i poden aprovar tot els que consideren oportú.

Em dol que em digues que em fet un oposció destructiva, a la qual cosa et remet a que et deixen les actes de les sessions plenàries dels darrers 4 anys, o be que les publiquen a la web de l’Ajuntament. Si no te les faciliten, jo te les puc deixer, per a que després de llegir-les, m’expliques en que em fet un oposició destructiva.

Finalment et diré en que s’hem basat per a fer les nostre llistes: En les ganes de treballar per Beniarrés, en voler fer un poble millor per als seus fills, pares i iaios, en donar més serveis, en crear treball per a tots, en que visquen a Beniarrés, en que no siguen familia entre les candidats,.

Espere haver-te contestat, i novament t’agraeixc el haver fet el teu comentari amb noms i cognoms.

Anònim ha dit...

si dos germans tingeren les mateixes ganes o mes de treballar que uns veins no deurien de presentarse?.No per viure en el poble fas mes,avegades hi ha qui viu al poble i sols veu lo que li diu el vei.TREBALLEU I DEIXEU TREBALLAR.

Jose V. Sanjuan ha dit...

Noemí,se que eres jove i segurament amb moltes ganes de treballar per el teu poble però espere que no sigues tan ingenua de creure que els socialistes no volem que es façen cases o pisos al nostre poble. Quan tu vullgues a la teua disposició per explicarte la mentira que t'han contat.

INMA NAVARRO ha dit...

En primer lloc, crec que quan u decideix formar part d´una llista és per que té ganes de treballar pel seu poble, "voler fer un poble millor per als seus fills, pares i iaios, en donar més serveis"intentar millorar tot allò que es puga millorar ho hagen fet uns o d´altres, crear treball per a tots.
En segon lloc, dir-te Fede, que sempre que puc entre aci per a llegir el que s´escriu i quan he considerat donar la meua opinió ho he fet donant el meu nom, crec que no vaig posar el cognom però és igual, no vull amagar-me. Dit açó, i ja que a tu t´ha dolgut que Noemi et diguera que has fet una oposició destructiva, a mi em dol quan no veig mai paraules positives i d´ànim per la teua part donada la situació conjuntural que travessa el pais (tot espanya). Entenc que estas en l´oposició i has de fer la teua faena, però de tot el que s´ha fet no hi ha res que vos parega bé, res que siga un be per al poble?? res de res?
Per altra banda, crec que encara que som uns quants que no hi vivim a Beniarrés, et puc assegurar que volem al poble i tot allò que representa igual que els que esteu ahi.
La llista em pareix una bona llista igual que la del PP i la del Bloc, tos són beniarressins i tots poden aportar coses bones.

Anònim ha dit...

De 10 Inma

Beniarres al dia ha dit...

Inma, respecte al primer punt estem els dos d’acord per a que ens presentem a unes eleccions, la diferència és que molt d’eixe treball es fa xafant el carrer, parlant amb la gent, palpant els problemes, buscant solucions, escoltant a la gent, però no sols els cap de setmana, sinó quan el problema sorgeix o el veí o veïna té el problema, i difícilment es pot fer, si no es viu al poble.

Amb aquesta reflexió et vull dir que una llista formada per gent que viu a Beniarrés té un valor anyadit a una llista formada per una mjaoria de gent que no viu al poble.

Respecte al que diu Noemy, el que em dol es que falte a la veritat quan afirma que em fet una oposició destructiva, tal vegada per desconeixement o per que li han donat una informació manipulada. I igual que li vaig dir a ella, et convide a que lligues les actes de les sessions plenàries. Si l’Ajuntament no les vols penjar a la web del consistori, te les puc deixar totes per a que les lligues. Després em dius en que em fet una oposició destructiva, o es a cas fer una oposició destructiva demanar que arribe a Beniarrés la hospitalització domiciliaria, o instar a les institucions a que compren el col•legi de les Monges, o a cas és una oposició destructiva el presentar una serie de propostes per ajudar a les famílies que més estant patint la crisi. Aquestes i altres propostes les hem presentat els socialistes a les sessions plenàries.

INMA NAVARRO ha dit...

Fede, m´agradaria explicar-me i ser el més objectiva possible. Almenys vaig a intentar-ho.
En Primer lloc, el "valor anyadit" a la llista de gent que viu al poble, fa que els que no hi vivim ens sentim d´una altra categoria, parle en el cas, de voler formar-ne part.
En segon lloc , en allò referent a "oposició destructiva", dones a entendre quan es llig qualsevol dels articles ací al blog, que el nostre poble es governat per mala gent i que el que fan no té cap sentit ni val per a res, i ho fan de mala gana. He pogut comprovar que no és així
En segon lloc, sembla que si les vostres propostes no s´accepten estan tirant els diners. Aleshores, "si fas el que jo dic aplaudiment i si no fas el que jo t´he proposat ja saps, canya"
Respecte a les sessions plenàries no tinc cap dubte al respecte ni crec que vages en mentides, el que hi ha, ahí està i si ho volem llegir, també sabem on hem d´acudir, a tu que ens ho has oferit i a l´ajuntament que no ens ho negara.
I ja per finalitzar,agraïr a tots aquells que han volgut i han decidit formar part d´una llista. Per que en els temps que corren la gent està molt desencantada amb la politica i costa molt fer-ne una. És més fàcil tirar-se la manta al coll.

Beniarres al dia ha dit...

Inma, en cap moment ni vull ni he dit que hi ha beniarresins de diferents categories, tots som Beniarrés. El que si que dic i em reafir-me es que per a ser regidor d’un poble, de pocs habitants com el nostre, cal viure en ell per portar les regidories que et son delegades.

En el teu cas, tú vas en la candidatura del Partido Popular de Muro, població on vius. Veig més normal que vaeges en Muro que no en Beniarrés per el simple fet que es poble on vius i si eres regidora, serà on la gent quan et veja pel carrer t’exposarà les seues propostes i opnions.

M’has dit que en comentaris anteriors que lliges aquest blog. Si és així, no comparteixc les crítiques i les apreciacions que fas dels escrits. Et convide a que pegues una mirada més a fons i que després em tornes a donar la teua opinió.

Si pots llegir les actes de les sessions plenàries voràs que una gran majoria dels acords que porta l’equip de govern del PP eixen aprovats per unanimitat de tots els assistents i quna votem alguna cosa en contra sempre posem propostes damunt la taula.

Parafrasejant les teues paraules i les posem a l’enrevés, també es pot dir que totes les propostes que hem fet els socialistes i que el PP ha votat en contra ( una gran majoria), pel simple fet de presentar-les els socialistes, ja son destructives per a Beniarrés. Es pot entendre així?

I si, els qui estem representant un llista i sols busquem el benefici de la comunitat per damunt del personal, es mereixen un agraïment, com tú a Muro i tots els qui anem en llistes ací a Beniarrés.

Inma Navarro ha dit...

Respecte al primer punt, és lògic el teu raonament, però no deixe de pensar que encara que s´estiga fòra, es pot fer molt pel poble igual o més que u que hi visca, és clar, sempre que es tinga gana de treballar.
Per altra banda, he de ser sincera i no he tingut l´oportunitat de llegir tots els articles ací publicats, i sols he comentat els que he llegit, i donat la meua opinió al respecte com a lectora. I la sensació ha segut la que et vaig dir anteriorment.
En tercer lloc, en el punt que "has parafrasejat les meues paraules", només puc dir una cosa. I és que als veïns i veïnes es fa falta vore en els nostres polítics sobre tot en els locals un poquet més d´unió, per que al final l´objectiu principal és el mateix "EL MILLOR PER AL NOSTRE POBLE". Estem a peu de carrer tots el dies, i eixa necessitat es palpa en la gent.
En fi, gràcies i que vaja tot be a tot@s.

Beniarres al dia ha dit...

Inma, cadascú té diferents punts de vista, totalment respectables però sempre amb objectiu comú que deu ser el millorar la vida i el dia a dia dels nostres veïns i veïnes i et puc dir que els meus companys de grup han tingut ganes de treballar.

Hem proposat crear comissions de treball, vam recolçar la creació de la comissió de festes, vam proposar crear un comissió per a donar-li vida al polígon i moltes altres propostes en mocions i precs, la gran majoria d’elles han sigut desestimades amb els vots del partit que ostenta la majoria a l’Ajuntament.

Espere que els proper 4 anys hi haja molta més unió entre els qui formen l’Ajuntament de Beniarrés per tal de respondre a les necessitats dels veïns i veïnes de Beniarrés.

I per finalitzar, Inma, si em permets,voldria fer-te una pregunta perquè envers de presentar-te per el PP a Muro no ho has fet per el PP a Beniarrés?

Inma Navarro ha dit...

Hola :
En cap moment he dit ni he pensat que els integrants del PSOE no tinguen ganes de treballar, com vaig dir en l´anterior comentari tots tenen coses bones per aportar, uns per la seua experiència i trajectòria política i d´altres per la seua il.lusió i ganes de treballar. I pense el mateix de la resta de llistes
I contestant a l´última pregunta, he dir que amb molta il.lusió haguera acompanyat a Luis en la llista, però la meua situació , laboral i sobre tot familiar no em permet dedicar el temps que jo voldría i desitjaria ,i per això he decidit no formar-ne part.No és el mateix anar en un tecer o quart lloc que en un vuité, en el primer cas es necessitA més dedicació ( i jo ara no puc) que en el segon, així que espere que la decissió que he pres siga per a bé.
Una volta més sort per a tot@S, i sempre, sempre EL MILLOR PER AL NOSTRE POBLE, BENIARRES.

Anònim ha dit...

Hola Inma. He llegit tots els comentaris que aportes a la conversa i la veritat és que en molts d'ells compartisc la teua opinió, no obstant he de dir-te que respecte a l'últim comentari, i concretament a la contestació a la pregunta que et fa Fede "perquè envers de presentar-te per el PP a Muro no ho has fet per el PP a Beniarrés?" no acabe d'entendre la teua contestació. En primer lloc, dius que haveres acompanyat a Lluis amb il·lusió a la seua llista però que no ho has fet per que no és el mateix anar el dos o el tres que ocupar el vuité lloc, es que no podries haver anat a la llista del PP de Beniarrés la que fa huit? En segon lloc, nomenes que no ho has fet per la teua situació familiar, no es açò vindre a la raó de Fede i acceptar que la gent que viu el seu poble pot fer i donar més per ell?
Salut i sort a les eleccions.

Anònim ha dit...

¿INMA ON DIMONIS T´HAS CLAVAT? QUE SAPIGUES QUE UNS NO T´AGRAIRAN RES I ATRES EL PEGARAN UNA VARA QUE DEU I EL CREARAS ENEMISTAT .DOMES ESPERE QUE NO CAMBIES.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...