Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 18 d’abril del 2011

Perquè no es fan públiques?

El dia a dia de la casa del poble, es a dir, de l’Ajuntament de Beniarrés, deu ser coneguda per tots per tal de saber el que ocorre, quines decisions es prenen, quins projectes es volen portar endavant i com es gestionen els nostres diners.


Moltes d’aquestes decisions es prenen en les sessions plenàries que es celebren a l’Ajuntament de Beniarrés, altres les dictamina directament l’alcalde mitjançant decrets.


Resulta com a mínim estrany que ha data de publicació d’aquest article, es a dir a 18 d’abril de 2011, a la pàgina web de l’Ajuntament de Beniarrés, una pàgina que deu representar a tot el poble, que es pagada amb els diners del tots i que deu ser el referent informatiu de tot el que ocorre al si de l’Ajuntament , es a dir a la Casa del Poble, la última acta de una sessió plenària celebrada correspon a data 24 de març de 2010.


Si, un any sense penjar ni una sola acta per a que la gent puga llegir i informar-se lliurement que es vota la poble, quines propostes fa l’oposició, quines decisions s’adopten i moltes altres coses més. La gent deu saber que ocorre al nostre Ajuntament, deu saber en que es gasten els nostres diners i no practicar l’obscurantisme no publicant ni una sola acta d’una sessió plenària al llarg del darrer any.


Aquesta mateixa reflexió que vos faig, va ser realitzada mitjançant una pregunta en una sessió plenària, preguntant per quins motius no es publicaven les actes. La resposta va ser que quan hi haguera temps els posarien les actes. En un any no ha hagut ni un sols minut per a posar-les per a que la gent estiga informada.


Per a molts serà un xorrada meua o simple desídia per part de l’equip de govern del Partido Popular però està fet amb tota la intenció per tal de que la gent no tinga aquesta informació, que podra ser a favor o en contra de l’equip de govern, però és la realitat del que ocorre al nostre Ajuntament i deu ser pública per a que qui vullga la puga llegir i informar-se.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, Fede, els webs dels Ajuntaments deurien estar al dia en la informació que faciliten al públic. És vergonyós passe tot un any sense que es publique cap acta.
Quin regidor és l'encarregat o encarregada d'aquestes tasques?. No serà la que feia públiques les activitats d'allò anomenat "BENIARRÉS JOVE"?

Gratacels ha dit...

Es una pena que un blogspot estiga mes "AL DÍA", que una web presuntament oficial. Govern Municipal, poseuse les piles!

* El de l'oli * ha dit...

Jo crec que si que es posen... fins les celles i amb els diners del poble!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...