Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 16 de febrer del 2011

Realitat o ficció



Ahir dimarts 15 de febrer a les 18:00 hores es va celebrar sessió plenària de caràcter extraordinari. No va assistir cap persona com a públic el que em fa pensar que la política local no interessa i sols es parla als bars i carrers o que l’equip de govern del

PP no fa res per a que la gent acudixca a les sessions plenàries com puga ser facilitar el torn de preguntes al públic assistent o fer publicitat a la web oficial de l’ajuntament o al ban municipal (no se si es va anunciar per la megafonia municipal la celebració de la sessió plenària).


El ple celebrat ahir és un dels més importants que es celebren al llarg de l’any, doncs en anaven per a la seua deliberació i aprovació el pressupost de l’Ajuntament de Beniarrés per a l’any 2011. Cal dir que aquests pressupostos han sigut elaborats unicament per el Partido Popular.

En breu faré una crònica de la sessió plenària i també exposaré de forma més detallada el pressupost del consistori beniarresí per a l’any 2011. Però no voliar deixar per a més endavant l’exposició de les inversions que el Partido Popular té previstes realitzar al llarg d’aquest any.

Tot seguit vos detallaré les inversions a realitzar i que figuren al pressupost de l’any 2011 i com s’han de finançar:

1.- Reforma del Centre de Salut: Valorada en 20.088 € i que van finançades al 100% per la Conselleria.

Es pretén reforma el consultori del metege


2.- Equipament, senyalització i mobiliari urbà: Valorada en 1.700 € i finançades al 100% per la Conselleria

Ací es pretén posar un termòmetre i un rellotge


3.- Equipament del Gimnàs: Valorat en 6.000 € i finançat per la Conselleria al 100%.

Ací es pretén equipar el gimnàs que s’està construint dalt dels vestidors de la nova piscina.


4.- Reforma Piscina Municipal de La Para: Valorada en 108.000 € i finançada per la Conselleria.

Ací es pretén reforma la piscina vella, imagine que per obrir-la. Es a dir, un any després de construir-se una nova piscina, l’ajuntament de Beniarrés vol arreglar l’antiga piscina. I com a ignorant en la matèria em pregunte, no s’haguera pogut arreglar abans de construir la nova piscina?, Aquest any que tindrem dues piscines municipals?, o simplement és fum de canyot per acallar les veus que van criticar el tancament de la piscina vella?, es açò un reconeixement de que la nova piscina no val per a nadar i es queda menuda?


5.- Recuperació i senyalització de la Senda de l’Enserrellar: Valorat en 14.162 € i finançat per la Conselleria.

Es pretén recuperar una antiga senda.


6.- Adequació Mediambiental del Barranc de l’Encantà: Valorada en 107.000 € i finançada per la Diputació d’Alacant.

L’Ajuntament de Beniarrés ha sigant un conveni amb la Diputació per tal d’adequar el Barranc de l’Entanà. Segons les informacions de que dispose, el que es pretén és fer una zona recreativa en lo que era l’antic Camp de Tir amb taules i jocs infantils, així com torradors. En cap moment s’actua en el toll del Barranc de l’Encantà.


7.- Ampliació de local de ús oci-esportiu-terapeutic: Valorada en 120.000 € i finançada al 95% per la Diputació d’Alacant.

Es pretén construir un nou local damunt de l’actual bar de la nova piscina, es a dir, un altre edifici més, en aquest cas per a que serà?


8.- Camins: Inversió valorada en 78.567 € i que va finançada al 95 % per la Diputació d’Alacant.

Es pretén asfaltar camins de titularitat municipal.


9.- Millora de la xarxa de sanejament: Inversió valorada en 39.042 € del quals el 95 % els paga la Diputació d’Alacant.

Es pretén canviar la xarxa de clavegueram de part del carrer Rosa Escrig i Mª Luisa Pastor.


10.- Mobiliari i Equipament: Inversió de 5.000 € i finançat al 95% per la Diputació


11.- Mobiliari Centre Social: Inversió valorada en 12.000 € i finançada al 95% per la Diputació d’Alacant.

12.- Implantació de Gespa Natural al camp municipal de futbol: Actuació valorada en 11.732 €

Es pretén plant el camp de “La Parà” amb gespa natural. Resulta increïble que l’ajuntament pretenga gastar-se 12.000 € posant gespa, quan en quasi tots els poble que poden estan llevant la gespa natural dels camps de futbol per el seu elevat cost de manteniment, l’elevat consum d’aigua i per la ma d’obra que cal posar per a tindre un camp de gespa natural en les mínimes condicions per a la pràctica del futbol. Tingam un miqueta de trallat i no tirem 12.000 € que no anem gens sobrats.

Doncs bé, aquestes son les inversions que figuren al pressupost que ha elaborat el PP per a l’any 2011. De totes les inversions dalt assenyalades, sols Recuperació i senyalització de la Senda de l’Enserrellar i Adequació Mediambiental del Barranc de l’Encantà estan avuí en dia confirmades i atorgades, la resta “ puede o no puede” i si tenim en compte que l’any passat hi havia al capítol d’inversions 1.250. 000 € i sols es va executar 233.000 €, , a més a més, de sumar-li l’estat pràcticament de quebra tècnica en que es troba la Generalitat Valenciana, podem fer-se una idea de lo “real” que es aquest capítol d’inversions.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Al PSOE no es vote perque asfaltaven els camins. Ara tampoc al PP perque també eu fan. Votaré al BLOC a vore si algú espavila. Formigó i cunetes, senyors.

Anònim ha dit...

En estos memonts la politica no interesa, Fde, i els politics tampoc. I pensar que no aniré ni a votar per no saber a qui

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim: Ahir al ple, en un punt de l'orde del dia, els tres partits que tenim representació a l'Ajuntament de Beniarrés, es a dir, PP, PSPV-PSOE i BLOC, vam votar a favor de demanar una subvenció per asfaltar 3 camins. Així que si vols fer diferències entre els tres partits, en aquest apartat no les pots fer.

Al segon anònim: Si no vas a votar, és perque estàs d'acord amb tot el que s'ha fet i pensa fer a Beniarrés. Tu mateix..

Anònim ha dit...

abogeu per les coses ben fetes.veritat¡...PER FAVOR,NO AL ASFALT ALS CAMINS,hi ha altra manera de fer les coses,no aneu a per el m.es facil.

Anònim ha dit...

El que no vol asfaltar es camins és un pesat i damunt es nota que no va als bancals pels camins sense asfaltar. Canvia de cançò que sempre cantes la mateixa.

El gat maramiau ha dit...

Jo tambè m'apunte: ASFALT NO, FORMIGÓ SI
I vaig als bancals

Anònim ha dit...

hi, new to the site, thanks.

Anònim ha dit...

alsfalt no formigo tanpoc!!!
i per a que un camp de gespa si no guanyen? vergonya, a fede la gent que no vota no es per que ho veu tot correcte sinó que no hi ha diferencia entre uns i altres. la politica està morta, aburrida i no serveix per a res

Anònim ha dit...

i perque no asfalten el camp de futbol ? aixó no du ningun cost de manteniment.Que barbaritats ni ha que escoltar...¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Respecte a lo de arreglar el camp de tir, seria intresant tambe que feren un pont per poder passar al costat del toll com hi havia abans. Lo de anar per les comportes resulta un poc llarc i perillós si es creuen 2 vehicles.

Anònim ha dit...

El barranc de la Encantada no conve ni a uns ni ha altres,tan poquet que costaria.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...