Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 2 d’octubre del 2010

Beniarrés participa a la VI Fira Gastronòmica de Productes Típics i Artesanals de Muro


Muro, 2 i 3 d'Octubre a la Plaça Matzem es celebra la Fira amb la participació de la Cooperativa "Verge de la Cova Santa" de Beniarrés

Treinta establecimientos participan durante este fin de semana en la VI Feria Gastronómica de Productos Típicos y Artesanales que se celebra durante este fin de semana en Muro. El segundo taller de cocina y cata de vinos volverá a ser uno de los grandes alicientes de la muestra.

La feria se celebrará en la Plaza Matzem, donde se instalarán un total de 21 expositores de empresas alimentarias procedentes de las provincias de Alicante y Valencia. En concreto, acuidirán a la cita expositores de Castell de Castells, Aielo de Malferit, Agullent, Quatretonda, Beniarrés, Xixona, Paterna, Sueca, Cocentaina, Paterna, Callosa d'En Sarrià, Xirivella y el propio Muro, ofertando al público productos tan variados como charcutería, carne, pan, miel, helados, fruta y vino. La apertura del certamen está prevista a las once y media de esta mañana.

En lo que respecta al taller de cocina y cata de vinos, hoy sábado tomarán parte en el mismo los restaurantes La Vil.leta y Calvo de Muro, Olea de Cocentaina, la bodega Celler La Muntanya y Vinos de Alicante Denominación de Origen. También habrá una cata de cervezas artesanas.

El domingo le correspoderá el turno a los restaurantes La Plana y Víctor de Muro, L'Escaleta de Cocentaina y Pou de la Neu de Xixona. El Celler La Muntanya también volverá a intervenir.

Atracciones

La feria, además, estará complementada con degustaciones, rifas, un tren turístico con recorridos por el municipio y atracciones para los niños.

Desde el Ayuntamiento se espera que el público, al igual que en las anteriores ediciones, responda a la cita, sobre todo si acompaña el buen tiempo como parece.

Informació estreta del diario INFORMACION.es

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert, si no estic mal informat, qualsevol establiment que vaja a aquesta fireta ha de pagar una quota determinada.
No obstant, la cooperativa assisteix complint aquestes condicions, acompanyats per dones que fan bunyols. I a que no sabeu per a qui són els beneficis d'estos bunyols? Doncs per a qui havien de ser, per al senyor rector, que no paga cap quota per a assistir a aquesta fira, però si s'endú beneficis.

Anònim ha dit...

I que passa si s'ho emporta el senyor rector? Que les dones no ho fan per gust i omplin el seu temps lliure amb el que els dona la gana? Quina manera de clavar-se amb el que fan els demés!!

Anònim ha dit...

La fira Gastronòmica de Beniarrés més guai! jijijiji!

Beniarres al dia ha dit...

Comparteix la opinió del segon anònim, la gent pot fer amb el seu temps el que vullga sempre dintre del respecte i la legalitat, així com treballar de forma desinteressada per a qualsevol entitat o associació. A cas fan algun mal?

Anònim ha dit...

No fan mal a ningú, però cal tindre en compte que cap de les persones que estan fen bunyols tenen els cursets de manipulador d'aliments que es requereix per a aquest tipus d'activitats. Si passara algo a veure qui es feia càrrec, l'esglèsia?

Anònim ha dit...

I tu que saps si tenen el carnet de manipulador o no? A més a més el carnet de manipulador és una xorrada.

Anònim ha dit...

Jo sé que no el tenen moltes persones que estan fent els bunyols. Mira si es una xorrada que pregunta als forners, baristes, carnicers, etc. si no el tenen i va la inspecció que passa. Les normes estan per a complir-les tothom.

Anònim ha dit...

Ostia, no teniu més coses que fer que clavar-se amb el que fan les dones? Si deuriem d'estar contents que la gent s'organitze i faça coses. Els que fan activitas son els que li donen vida al poble. Avore que si per no tindre el carnet de manipulador d'aliments ja no poden fer bunyols i en sant Antoni no podem fer una torrda i per la calçotada no podem fer els calçots. Però que xorrades son estes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...