Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 28 de juliol del 2009

València ni es Montecarlo, ni té perquè

Si les escasses possibilitats de podi de Fernando Alonso ja restaven interés al Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 que se celebra a l'agost en el circuit urbà de València, l'absència del pilot a València a causa d'una sanció imposada per una suposada negligència de la seua escuderia, pot ser fatal per al circuit valencià.


Conseqüències esportives al marge, el que sí m'interessa és el futur d'un experiment en què la Generalitat Valenciana hi ha invertit al voltant de noranta milions d'euros amb la intenció d'emular a Mònaco. Invertir eixa quantitat de diners públics perquè dos empresaris i una caixa d'estalvis perden diners i pidolen subvencions, i damunt sense aconseguir les expectatives de capacitat d'atracció i glamour, és com per a repensar-s'ho, i més encara disposant del circuit de Xest a pocs quilòmetres.


La iniciativa pública per a dotar a València d'un circuit urbà de Fórmula 1 evidència un colossal complex d'inferioritat del què mai arribem a desposseir-nos. València no és Montecarlo, però tampoc té per què ser-ho. València té altres atractius i altres potencials que ja volgueren per a si els monegascos. Només cal explotar-los, i el circuit urbà, que ha costat un dineral, no ha sigut una bona idea. No imagine a Montecarlo implantant les Falles com a atracció turística.


CRISI DE GOVERN?


Els càrrecs que acumula el TSJ contra el president de la Generalitat són cada vegada més irrefutables. Fa uns dies expressava els meus dubtes sobre si Francisco Camps s'assentarà finalment en la banqueta. Hui els meus dubtes són menys. L'intercanvi epistolar per via electrònica entre Pablo Crespo i Álvaro Pérez comprometen els juraments que el president va fer en la tribuna de les Corts, i probablement els que va fer en el despatx del jutge.


No seria aventurat vaticinar que Camps reaccionarà amb una remoció de peces en el Consell amb el sofrit argument d'agafar impuls en el tram final de la legislatura, però amb la vetllada intenció de deixar-ho tot a punt per si de cas. I la canícula ha sigut un període preferent perquè Camps done sorpreses.

Article aparegut al blog de la diputada socialista Isabel Escudero

2 comentaris:

Anònim ha dit...

por que se vende la casa que esta anunciada en tu blog?

Beniarres al dia ha dit...

El matrimoni que vivia allí s'han separat i han considerat oportú el posar la casa en venda.

Si estàs interessat/ada, punxes damunt la imatge i podràs trobar un telefon de contacte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...