Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 10 de juliol del 2017

Preguntes fetes al plenari

Aquesta és la relació de preguntes realitzades el passat plenari oridnari celebrat a l'Ajuntament de Beniarrés el dijous 6 de juliol per els regidors socialistes:

-A quins programes s’ha acollit l’Ajuntament de Beniarrés per contractar gent aturada? ( hi ha programes per a gent aturada fa molt de temps i per a persones menors de 30 anys)

-L’Ajuntament de Beniarrés juntament amb el Alcoyano CF i el Beniarrés CF han signat una conveni de col·laboració. Expliquens en que consisteix i quins beneficis trau el poble de Beniarrés.

-Escoleta d’Estiu: Detalls, qui contracta al personal, a quin conte bancari van els ingressos, com es selecciona el personal que hi treballa.

-Les Festes de Beniarrés, any rere any, son el mateix. La gent proposa alternatives per fer-les més amenes i participatives. Pensa l’Ajuntament convocar a una reunió oberta per a que el poble expose les seues idees i propostes per tal de millorar-les?

-Hem rebut nombroses queixes dels veïns i veïnes que viuen per la zona de les “casetes velles” informant-nos de la gran quantitat de formigues i ratolins que que els entren a les seues vivendes per el contenidors i el solar existent en eixa zona. Que pensa fer l’Ajuntament per remediar-ho?

-Quines son les ajudes que reben les filaes de Beniarrés per participar en les nostres Festes Patronals?

-En compliment de les ordenances municipals els propietaris de solars urbans els deuen tindre nets. Es compleix aquest ordenança? Perquè la neteja corre a càrrec de tots els veïns i veïnes de Beniarrés?

-En ple segle XXI, on pràcticament tots estem connectats a Internet. Existeix alguna xarxa pública gratuïta per a conectar-se?

-Els veïns i veïnes del carrer Sant Isidre ens informen que veuen eixir rates de grans dimensions d’un habitatge que deu estar catalogat en estat ruinos. Pensa l’Ajuntament fer complir l’ordenança municipal i obligar al propietari de derruir-lo i acondicionar la zona?

- Podria informar al poble de Beniarrés que costara adequar el camp de La Para de la terra actual a gespa natural? I quin serà el seu mantenment?

-Aprovar ordenances municipals es molt fàcil, fer-se complir ja es un altra cosa i a més a més is una no es vol fer de mal de voler. Ens pot explicar perquè no es compleix l’ordenança de tràfic i de tinença d’animals a Beniarrés? Cadascú aparca el seu vehicle o vol i fa que els seus animals facen les seues deposicions on els vinga en gana?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...