BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dilluns, 10 de juliol de 2017

Preguntes fetes al plenari

Aquesta és la relació de preguntes realitzades el passat plenari oridnari celebrat a l'Ajuntament de Beniarrés el dijous 6 de juliol per els regidors socialistes:

-A quins programes s’ha acollit l’Ajuntament de Beniarrés per contractar gent aturada? ( hi ha programes per a gent aturada fa molt de temps i per a persones menors de 30 anys)

-L’Ajuntament de Beniarrés juntament amb el Alcoyano CF i el Beniarrés CF han signat una conveni de col·laboració. Expliquens en que consisteix i quins beneficis trau el poble de Beniarrés.

-Escoleta d’Estiu: Detalls, qui contracta al personal, a quin conte bancari van els ingressos, com es selecciona el personal que hi treballa.

-Les Festes de Beniarrés, any rere any, son el mateix. La gent proposa alternatives per fer-les més amenes i participatives. Pensa l’Ajuntament convocar a una reunió oberta per a que el poble expose les seues idees i propostes per tal de millorar-les?

-Hem rebut nombroses queixes dels veïns i veïnes que viuen per la zona de les “casetes velles” informant-nos de la gran quantitat de formigues i ratolins que que els entren a les seues vivendes per el contenidors i el solar existent en eixa zona. Que pensa fer l’Ajuntament per remediar-ho?

-Quines son les ajudes que reben les filaes de Beniarrés per participar en les nostres Festes Patronals?

-En compliment de les ordenances municipals els propietaris de solars urbans els deuen tindre nets. Es compleix aquest ordenança? Perquè la neteja corre a càrrec de tots els veïns i veïnes de Beniarrés?

-En ple segle XXI, on pràcticament tots estem connectats a Internet. Existeix alguna xarxa pública gratuïta per a conectar-se?

-Els veïns i veïnes del carrer Sant Isidre ens informen que veuen eixir rates de grans dimensions d’un habitatge que deu estar catalogat en estat ruinos. Pensa l’Ajuntament fer complir l’ordenança municipal i obligar al propietari de derruir-lo i acondicionar la zona?

- Podria informar al poble de Beniarrés que costara adequar el camp de La Para de la terra actual a gespa natural? I quin serà el seu mantenment?

-Aprovar ordenances municipals es molt fàcil, fer-se complir ja es un altra cosa i a més a més is una no es vol fer de mal de voler. Ens pot explicar perquè no es compleix l’ordenança de tràfic i de tinença d’animals a Beniarrés? Cadascú aparca el seu vehicle o vol i fa que els seus animals facen les seues deposicions on els vinga en gana?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...