Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 10 de novembre del 2015

Alcosser, Gaianes, Beniarrés i L’Orxa demanen transport públic

Després d’un any sense l’autobús Alcoi-Gandia.
Els Ajuntaments de Alcosser, Gaianes, Beniarrés i L’Orxa s’han unit per reivindicar la creació d’un transport públic per als seus municipis.

 [Img #22083]Reunió dels alcaldes

Farà un any, octubre de 2014, que es va suspendre el servei entre les poblacions d’Alcoi i Gandia de Autobuses La Amistad. Els alcaldes dels quatre municipis han explicat que “des d’aquell moment ens hem vist abocats a una situació de desemparament i falta de servei de transport que comunique als veïns amb poblacions properes”.

Aquesta línea havia servit com mitjà de transport per ser la única. Després de intents per recuperar el servei sense èxit, els alcaldes han acordat remetre una sol·licitud a la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per tal que estudie el cas i done una solució al problema.

Aquesta falta de transport limita a molts veïns, en especial en edat avançada, per qüestions tan bàsiques com visitar al metge, anar a classes, etc, obligant-los a fer us del transport privat amb el cost que allò suposa.

L’alcalde de L’Orxa, Arnaldo Dueñas, ha explicat que “el transport públic és un dret i no pot estar supeditat a criteris de rendibilitat i beneficis de l’empresa concessionària del servei”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...