Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 14 d’octubre del 2014

Ho sabies?

El passat dia 1 d’Octubre de 2014, al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant número 188, eixia publicat un edicte en el que es feia pública la venda d’una parcel·la municipal destinada a la construcció d’habitatge de protecció oficial per a que totes les persones interessades puguen optar a la seua compra.

Un extracte, del que considere més important sobre l’edicte publicat és el següent:

2. Objeto del contrato.
a) Finca: Solar
b) Naturaleza: Urbana.
c) Uso: Residencial (Vivienda de protección oficial)
d) Superficie:
e) Datos registrales: finca 7084

3. Tramitación y procedimiento.
a) Tramitación: Ordinaria
b) Procedimiento: Abierto
c) Criterio único de Adjudicación: El precio

4. Precio. El tipo de licitación es de 23,900´02 €. En el precio tipo no está incluido el IVA, que será repercutido al adjudicatario.

El primer que em sorprèn es que si que ix el preu d’eixida de la parcel·la, que són  23.900 €, però en cap moment al document s’informa dels metres quadrats que té el terreny. Igual son  50, que 100 o que 150,  simplement  no s’informa a l’edicte publicat al BOP del metres que té la panorcel·la.


En segon lloc, em sorprèn, la falta de publicitat que li s’ha volgut donar a la venda d’aquesta parcel·la doncs solament s’ha publicat al BOP i  a la web de l’Ajuntament i prou. Ni al tauló d’anuncis de l’Ajuntament de Beniarrés, ni s’ha fet ban públic i ni s’han penjat cartells per establiments públics com bars, mercat o altres edificis.

 Personalment pense que aquesta oferta de venda d’un solar per a la construcció d’una vivenda de protecció oficial podria interessar a molta gent, especialment gent jove, que vol fer-se una casa a Beniarrés, però abans cal conèixer aquesta informació, i tal i com s’ha fet per part de l’Ajuntament, pense que no s’età facilitant. Per a qualsevol acte organitzat per l’Ajuntament es fa més publicitat que en aquest cas.

I finalment, l’objecte de la venda de la parcel·la per part de l’Ajuntament de Beniarrés, clarament és fer caixa, es a dir, arreplegar el més aviat possible els 23.900 € per a fer front als pagaments del consistori, doncs en cap moment al document s’ofereix la possibilitat de fer un pagament fraccionat per al comprador per tal de facilitar-li la compra i la construcció d’un habitatge o com diu el prec de condicions el criteri únic d’adjudicació serà el preu, és a dir, el qui més diners done i perque no es pot valorar si el comprador es una família nombrosa, no,  solament importen els diners que és vol pagar per la parcel·la.


Simplement em queda informar que el termini per a presentar les ofertes acaba el dia 20 d’Octubre  i que la parcel·la es troba en el PAI del Dr. Orero per si no ho sabies.

Espere que aquest article valga per a que algú que pensava construir-se una casa a Beniarrés tinga una porta oberta i un punt per on començar. Sort.

4 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Serà "casualitat" però aquest mateix matí del dijous 16 d'octubre, he vist penjat al tauló d'anuncis de l'Ajuntament de Beniarrés l'edicte del BOP, on ix publicat la venda de la parcel·la per a vivenda de protecció oficial al que fa referència aquest escrit.

Si tenim en compte que va eixir publicat el passat 1 d'Octubre i que el termini de presentacions d'ofertes econòmiques acaba el dilluns dia 20 d'Octubre (18 i 19 l'ajuntament età tancat), és tot un "detall" que ho hagen fet públic al tauló d'anuncis.

Anònim ha dit...

Una vivienda de VPO?, a voure quan cobren la subvenció. Dels del març de 2009 no es paga res, està tot pararlitzat,

Anònim ha dit...

En cara es fam construccions de vpo? I se sap que les resolucions de les ajudes concedides desde març de 2009 no s'han pagat res per que no hi han diners o s'han perdut?

Anònim ha dit...

En cara es fam construccions de vpo? I se sap que les resolucions de les ajudes concedides desde març de 2009 no s'han pagat res per que no hi han diners o s'han perdut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...