Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 7 de maig del 2014

La banda de Beniarrés, guanyadora del concurs de bandes

En la desfilada del 'Dia dels Músics'.
La IX edició del concurs de la desfilada de bandes que va tindre lloc en el ‘Dia dels Músics’, prèvia a cantar l'Himne, ha tingut com a guanyadora a la Societat Unió Musical de Beniarrés.

[Img #6568]
Imagen de la Societat Unió Musical de Beniarrés. Foto: facebook de la banda


El premi dotat amb mil euros i diploma acreditatiu ha sigut decidit per un jurat format perÀngela Esteve Montilla, llicenciada en musicologia i membre de la Societat Unió Musical i del Cor Veus Blanques, Juan Luis Guitart López, professor d’oboe de la Orquestra Simfònica Alcoiana, Georgina Miralles, professora de saxo del Conservatori Juan Cantó iJavier Vilaplana, professor de clarinet de la Banda Municipal de Barcelona.

Com secretari del jurat ha estat el funcionari Juan Carlos Torregrosa. El director de la banda és l’alcoià José Antonio Linares Igual, al mateix temps president de la Nova d’Alcoi, tenen constància d’una primera actuació en festes patronals en 1887, encara que podrien tindre més de dos segles d’actualitat i actualment té 51 músics.

Noticia publicada a Pagina66

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara per una Charangueta de quintos cobraran mes encara I LOVE MONEY

Anònim ha dit...

LAMENTABLE PERO CIERTO, DE LO POCO BUENO DE BENIARRES

Anònim ha dit...

Ens agrade o no la societat cultural més important del poble, sense cap dubte...perque mireu les poblacions xicotetes sense banda...
No soc membre de la banda (igual m´equivoque) però crec que la escola de música la porta avant la banda, és a dir, que el ajuntament no col.labora econòmicament en res i es un servici per a tots els nostres fills.

Anònim ha dit...

(Peseteros Band) el poble els paga un local de puta mare i ells encara ens cobren per tocar una proveso, CARADURES¡

Anònim ha dit...

el poble no ha pagat cap local nou, la pagat la diputació. i les provesons ya le pagaven antes com tots els actes que l'ajuntament contracta al poble en qualsevol cosa. i si no m'anganye els 2 concerts que la banda fa durant l'any els fa perquè vol, com també paga una quota anual a l'escola per a que els xiquets estudien en el poble (l'ajuntament no paga ni un duro d'això).
per cert fede, insults al teu blog?

Anònim ha dit...

Xe te rao els diners de la diputació ixen de baix les pedres.
Si no maganye es va fer un prestec per poder pagar el local actual de la musica. La gent de Beniarres vos te que pagar el local que esteu disfrutan i despres vos tenim que pagar els actes . Es compreu un local com totes les bandes de musica i es feu socis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...