Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 15 de maig del 2014

El col·legi "Perputxent" de Beniarrés guanya el premi Baldiri Reixac

El treball "Families del mon" del CEIP "Perpuxent" de Beniarrés es premiat amb 3.300 euros.

El col·legi públic "Perputxent" de Beniarrés es va presentar als premis Baldiri Reixac per fomentar la nostra llengua tant en l'àmbit educatiu com social.

El treball "Families del mon" va seun un dels 12 treballs que han sigut premiats amb el premi Baldiri Reixac  i que, a banda del reconeixement en el mon educatiu, té una consignació econòmica de 3.300 €.

Des d'aquest blog, felicitar a tota la comunitat educativa del col·legi "Perputxent" de Beniarrés per aquest nou reconixement a l'escola pública, làica i en valencià.

Tot seguit podeu llegir que son els premis Baldiri i Reixac i el treball que l'escola de Beniarrés va presentar i que tingut el reconeixement d'aquesta institució.

12 premis de 3.300 euros cadascun.

Serà premiada la qualitat global i la catalanitat, en llengua i continguts, d’escoles, instituts, centres de formació d’adults i centres universitaris de formació del professorat, concretades en un projecte educatiu i lingüístic que s’estigui aplicant i que assoleixi un ús elevat de la llengua entre l’alumnat i el professorat, tant en l’activitat acadèmica com en la comunicació informal. Es valorarà igualment l’activitat educativa amb referència a la identitat que, a més de la llengua i la cultura pròpies, manifesti voluntat integradora en el marc d’una societat democràtica. Es prendran en consideració les dificultats que poden presentar determinats contextos escolars.

Per participar-hi cal omplir i trametre el qüestionari que facilita laFundació Lluís Carulla, amb la documentació que s'hi demana. Les escoles unitàries integrades dins d’una zona rural s’han de presentar conjuntament.

Les escoles i els instituts ja presentats als Premis en anys anteriors i no premiats que desitgin optar a aquesta convocatòria, només cal que presentin el qüestionari actualitzat, i no és indispensable, doncs, que aportin documentació nova.

No hi poden optar els centres educatius ja guardonats en convocatòries anteriors.



Fundació Lluis Carulla

FAMÍLIES DEL MÓN

FAMÍLIES DEL MÓN 

A la nostra escola, hem tingut una bona idea:  treballar tots junts per conéixer lesFAMÍLIES  i la cultura dels xiquets i xiquetes vinguts d'altres països i que venen a la nostra escola. És per això que hem iniciat un Projecte que desenvoluparem al llarg de tot el curs i en el que participem tots i totes i que hem anomenat: FAMÍLIES DEL MÓN, l'objectiu del qual és conéixer i apreciar altres cultures i sobretot valorar-les  positivament.

En tot el Projecte i durant tot el curs dedicarem un temps a treballar diferents aspectes del país d'origen dels nostres companys. Hem preparat uns tallers que durem a terme cada divendres de vesprada on treballarem la música, la gastronomia, la geografia, l'arquitectura, la indumentària típica, les danses i tradicions i qualsevol aspecte que ens ajude a conèixer-los molt millor.


  Hem començat per MARROC i us volem ensenyar tot el que hem fet i aprés sobre aquest interessant país.
Vam començar situant en el mapa el País, Marroc  i la capital, Rabat i portant tot allò que teniem relacionat amb aquest país per tal de fer una exposició. 

 A continuació us deixem les fotos dels tallers que vam dur a terme:
 Després hem treballat Bulgària. Hem aprés que la seua capital és Sofia. També hem sabut que l'1 de març fan una polsera de fil, de color blanc i roig, per penjar-la d'un arbre i tindre bona sort. I hem fet un pastís típic molt sabrós.



Hem acabat el primer trimestre treballant Romania. Hem conegut els balls tradicionals i hem provat alguns menjars típics. També hem sabut que és d'allí d'on prové la llegenda de Dràcula.

1 comentari:

Luis Negro ha dit...

Enhorabona a tots els que han fet possible aquest premi per a una humil, però digna, escola.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...