Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 20 de maig del 2014

II Encontre: Neteja l'Embassament de Beniarrés



El proper 24 de maig, celebrarem la segona jornada de neteja a l'embassament de Beniarrés. la jornada començarà sobre les 8:30 h. aproximadament en el mateix embassament amb un petit esmorzar per a tots els que assisteixin a l'esdeveniment. Després es faran grups i es procedirà a la neteja en diversos punts de l'embassament. La jornada finalitzarà sobre les 13:00 h.

Si estàs interessat a participar en aquesta jornada de neteja, només has de comunicar a l'ajuntament abans del dimecres 21 de maig, (telèfon Ajuntament de Beniarrés 96.551 50 59 - 96551 50 35).

Personalment pense que la proposta de netejar l’embassament de Beniarrés de porqueria i deixalles té un bon propòsit, encara que hi ha un organisme públic, i quan dic públic di que el paguem tots i totes amb els nostres impostos, que es l’encarregat i és la seua potestat,de que aquest embassament, rius i barrancs estiguen nets de brutícia i deixalles, i no que arriben a l’estat en que actualment es troben les voreres de l’embassament de Beniarrés.


Evidentment, estic referint-me a la Confederació Hidrogràfica del Xuquer que si compliren les seues obligacions i responsabilitats, no caldria organitzar activitats com aquesta i tal vegada, s’organitzarien activitats per gaudir-ne de les seues aigües, aus o peixos que a l’embassament de Beniarrés hi viuen.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

GRATIS CHINO???

Anònim ha dit...

Tenen poc morro ,dintre de poc també tindrem que tapar els clots de la carretera, fer torns de Ambulància i donar classes als xiquets i per descomptat com ja no tenim menjador.
Els diners públics son per aquestes coses no per gastar-seu en xorrades que despres passa el que passa que esta tot fet una MERDA.
NO VOTES PP ES CORRUPCIÓ

Anònim ha dit...

pero aquí on estem? que vagen els politics qu per aixó cobren i fan de tot. que treballennnnnn que es guanyen el pa o a la calle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...