Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 15 de gener del 2014

Fireta de Sant Antoni de Muro

Del divendres 17 de Gener fins el diumenge 19 a Muro ( El Comtat)


Cartell anunciador de la Fireta de Sant Antoni 2014.


3 comentaris:

Admirador ha dit...

"Hola vull aprofitar esta fira per a felicitar a sr. Lewis Straus de beniarrés per que realment m'ompli d'orgull i satisfacció, el veure com tenint menys llums que la població de beniarrés en nadal, a sigut capaç de fer front a esta crisi llarga i complicada, que a afectat i danyat tants llocs de treball, i dic que a sabut fer front llaurant-se un futur molt meditat i plantejat, que inclús no tenint molta intel·ligència a sigut prou llest per a poder emportar-se una nomina decent i amb poc esforç a costa dels contribullentes. Sr. Lewis, li agrairia que quan s'encreue pel carrer salude, i a mi si és possible també ja que voste sap qui sóc, (gràcies per avançat) . Pense voste que en el seu poble no viuen i contribullen només els seus mes acostats amics i simpatitzants, també viu i visita molta altra gent. i per favor li demane que pense un poc només un poc en el que ens costa i cada dia mes als contribullentes "poder fer front als impostos i altres. p.d. enhorabona, saps que an tancat moltes fabriques i em faig la pregunta on estariem a dia de hui? bo ai que reconéixer el teu valentia i llestesa una salutació"

Anònim ha dit...

SOBRE EL RECTOR
Un anònim ha recomanat que s’informem més i millor sobre aspectes de la religió cristiana.
No es tracta de conéixer amb més o menys profunditat el sagrament cristià de la Penitència, sino de considerar adequat el repartir o deixar damunt la taula a l’abast de tothom aquest qüestionari.
Jo el considere fóra de lloc en el temps actual, en la societat actual amb els avançaments tecnològics, i en el propi sistema democràtic de les societats actuals (no cal estudiar molt per observar la falta de democràcia i transparència existent en el funcionament de l’església)
A més, s'ha demostrat una falta greu de pedagogia per no conéixer la psicologia dels adolescents, doncs aquest qüestionari no crec que siga adequat per a edats immadures

jose ha dit...

estoy muy de acuerdo con los dos comentarios

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...