BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dimecres, 15 de gener de 2014

Fireta de Sant Antoni de Muro

Del divendres 17 de Gener fins el diumenge 19 a Muro ( El Comtat)


Cartell anunciador de la Fireta de Sant Antoni 2014.


3 comentaris:

Admirador ha dit...

"Hola vull aprofitar esta fira per a felicitar a sr. Lewis Straus de beniarrés per que realment m'ompli d'orgull i satisfacció, el veure com tenint menys llums que la població de beniarrés en nadal, a sigut capaç de fer front a esta crisi llarga i complicada, que a afectat i danyat tants llocs de treball, i dic que a sabut fer front llaurant-se un futur molt meditat i plantejat, que inclús no tenint molta intel·ligència a sigut prou llest per a poder emportar-se una nomina decent i amb poc esforç a costa dels contribullentes. Sr. Lewis, li agrairia que quan s'encreue pel carrer salude, i a mi si és possible també ja que voste sap qui sóc, (gràcies per avançat) . Pense voste que en el seu poble no viuen i contribullen només els seus mes acostats amics i simpatitzants, també viu i visita molta altra gent. i per favor li demane que pense un poc només un poc en el que ens costa i cada dia mes als contribullentes "poder fer front als impostos i altres. p.d. enhorabona, saps que an tancat moltes fabriques i em faig la pregunta on estariem a dia de hui? bo ai que reconéixer el teu valentia i llestesa una salutació"

Anònim ha dit...

SOBRE EL RECTOR
Un anònim ha recomanat que s’informem més i millor sobre aspectes de la religió cristiana.
No es tracta de conéixer amb més o menys profunditat el sagrament cristià de la Penitència, sino de considerar adequat el repartir o deixar damunt la taula a l’abast de tothom aquest qüestionari.
Jo el considere fóra de lloc en el temps actual, en la societat actual amb els avançaments tecnològics, i en el propi sistema democràtic de les societats actuals (no cal estudiar molt per observar la falta de democràcia i transparència existent en el funcionament de l’església)
A més, s'ha demostrat una falta greu de pedagogia per no conéixer la psicologia dels adolescents, doncs aquest qüestionari no crec que siga adequat per a edats immadures

jose ha dit...

estoy muy de acuerdo con los dos comentarios

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...