Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 8 de gener del 2014

La Confederació HIdrogràfica del Xuquer invertirà dos milions d'euros en la millora de l'embassament de Beniarrés


La Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) va a invertir quasi dos milions d'euros en la substitució de les comportes situades del pantà de Beniarrés. L'organisme ha iniciat la tramitació pertinent per a aprovar el projecte amb l'obertura de 30 dies hàbils per a la presentació d'al·legacions. La iniciativa, que també contempla un dragatge de llots, forma part d'un pla que persegueix la renovació gradual de les diferents infraestructures de la presa.

Embasssament de Beniarrés
Fa dos anys, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ja va substituir les comportes situades aigües a baix del pantà de Beniarrés. Ara, l'organisme de conca vol completar aquest pla de millora amb el canvi de les comportes que estan aigües a dalt, en concret les que estan en contacte amb l'aigua embassada, segons van informar fonts de la CHJ.

En aquest sentit, per a llevar aquests elements «s'ha de fer un petit dragatge per a deixar buit, posar un escut per a evitar que isca l'aigua i, finalment, procedir a la substitució de les comportes», van explicar les citades fonts. Aquests seran alguns dels treballs que es realitzaran una vegada es completen tots els tràmits pertinents. Perquè aquest projecte es troba ara en la seua fase inicial.

El BOP va publicar el dilluns 30 de desembre la informació pública sobre «Desglossat número 2 del projecte d'adequació dels equips electromecànics i *hidromecànics dels desguassos de la presa de Beniarrés». Una documentació que es pot consultar en la Secció d'Informacions Públiques (Àrea Jurídic Patrimonial) de la Confederació, en l'avinguda Blasco Ibáñez 48 a València, així com en la pàgina web www.chj.es, segons s'especifica en el butlletí.

A més, s'ha obert un termini de 30 dies hàbils perquè els interessats, després de consultar el projecte, puguen presentar les al·legacions oportunes en la Secretaria de la CHJ o en l'Ajuntament de Beniarrés «en els dies i hores hàbils d'oficina», segons s'informa.

Després d'aquest procés, arribarà la licitació del projecte, que comptarà amb un pressupost base d'1.997.914 euros, sense IVA, segons es publica en el butlletí oficial.

Informació estreta del diari INFORMACION.ES
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...