Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 3 d’octubre del 2013

Per a quin treball si no hi ha

A finals del mes de setembre, l’Ajuntament de Beniarrés, mitjançant una carta, va convidar a tots els empresaris i autònoms a participar en una reunió per tal de d’informar del Pla de Treball que la diputació, la Generalitat i els ajuntaments interessats, havien llançat per tal de contractar a persones aturades en els diferents municipis.

A primera vista, una excel·lent noticia per tal de poder reduir les alarmants xifres de persones aturades existents a Beniarrés i que sobrepassen les 130 en edat de treballar.
 
La qüestió ve quan lliges la lletra menuda i t’assabentes que a Beniarrés com a màxim es poden contractar 3 persones, que sobre un total de 130 es pràcticament insignificant i que per a fer front a la part que té que posar l’Ajuntament de Beniarrés hi han pressupostats un màxim de 1.125 €, un vertader dineral.

Per fer-se una idea de “l’elevada” quantitat de diners que l’Ajuntament destina a contractar personal, vaja com exemple que es destinen més de 1.900 € en la confecció de calendaris, o 1.200 € per a realitzar una activitat especial per als participants en l’escola d’estiu o 1.500 € en peces per a l'orgue de l'església o els més de 9.000 € a l’any que s’estan pagant per a fer front als interessos dels préstecs bancaris que l’Ajuntament té concertats en  diferents entitats financeres.


Amb aquestes paraules, el que es vol denunciar és que considerant-se interessant la iniciativa per part de les administracions públiques per tal de facilitar la contractació de persones aturades, és molt el “bombo” que li se dóna per als possibles resultats però sobretot, la qüestió està en que molts autònoms contractarien a gent amb aquest pla però per a quina feina si no hi ha?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No es preocupeu que ja sortim de la crisi Jajaja
Tota la vida igual els rics robant als pobres i com encara hi han pobres que ho volen pos ala ..... a privatitzaro tot i aixi entre el que entre darrere ja no ho podrá comprar.....i ells que no tinga que es muiga....pos son dels impostos dels pobres no dels dells que nosaltros els paguem els sous i encara ens roben i es burlen a la cara....... quins ingressos té ara l'Estat? si han venut totes les em`preses......ara voremmmmmmm super pujada de impostos jejeje i lo que vindrà........COM TOTS ELS DELICTES ELS HI PRESCRIUEN ....POS ANCHA ES CASTILLA I AQUI NO PASA NA!!!!!!

Anònim ha dit...

NO SUFRAIS, ESTE AÑO QUE VIENE SE VA A CREAR MUCHISIMO EMPLEO, SOBRE TODO EN LA CONSTRUCCION, VAN A TENER QUE HACER MUCHAS CARCELES PARA ENCERRAR A TODA ESTA CHUSMA DE GENTE DESONRADA OK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...