Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 1 de juliol del 2013

Els grups 'Desbaratats' i 'L'Espardenya' comparteixen el 1r Premi Reviscola el Teatre


El Centre Cultural el Teular de Cocentaina va acollir aquest dissabte la representació de les dues obres seleccionades per participar en el 1r Premi Reviscola el Teatre, organitzat per l'Ajuntament de Cocentaina, la Coordinadora pel Valencià i el grup Reviscola.

El públic congregat per assistir a l'espectacle va gaudir de les actuacions dels dos grups seleccionats. Per una banda 'Desbaratats' de Beniarrés i 'L'Espardenya' de l'IES Pare Arques de Cocentaina. Ambdós estan formats per gent jove i molt il·lusionada, que van oferir als presents unes representacions entretingues i divertides.

El jurat del certamen, format per dos representants de la companyia professional La Dependent d'Alcoi, un de l'associació Reviscola i un quart d'Escola Valenciana, va acordar concedir el premiex aequo a les dues companyies.

El jurat encoratja així als grups de teatre a seguir treballant per a les properes edicions d'aquesta iniciativa, que té com a objectiu promoure i difondre la creació escènica en la nostra llengua entre els joves del País Valencià.

Grup " Des baratats" de Beniarrés
Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA

2 comentaris:

eladi ha dit...

Enhorabona, Desbaratats! Sou els millors! Sense cap dubte.

Anònim ha dit...

Como que los mejores , una cutrada de primera , a todo le dicen que es lo mejor ¡por dios¡

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...