Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 13 de juny del 2011

Una forta aposta per la Cultura


El passat dijous dia 9 de juny, eixia publicat al DOCV número 6539 , una sèrie de subvencions destinades a l’adquisició de llibres per la Biblioteca de Beniarrés (oficialment es Agència de Lectura).

Els conceptes i els imports són els següents:

RESOLUCIÓ de 27 de maig de 2011, de la Conselleria de Cultura i Esport, per la qual s’adjudiquen les ajudes per a l’increment bibliogràfic dels centres de lectura de la Comunitat Valenciana. [2011/6483] (enllaç al DOCV)

BENIARRÉS: 200 €


RESOLUCIÓ de 27 de maig de 2011, de la Conselleria de Cultura i Esport, per la qual s’adjudiquen les ajudes per a l’adquisició de col·leccions bibliogràfiques publicades per editorials valencianes destinades a biblioteques i agències de lectura de la Comunitat Valenciana. [2011/6502] (enllaç al DOCV)

BENIARRÉS: 60 €

Es a dir, a Beniarrés li han concedit la “important” subvenció de 260 € per a l’adquisició de llibres per a la Biblioteca. Un vertader “tresor”.

Aquesta “important” subvenció que ens dona la Generalitat Valenciana per adquirir llibres, juntament a la nula predisposició per part del nostre Ajuntament per a comprar-ne, fan que a la biblioteca de Beniarrés es celebre com una Festa Major cada vegada que entra un llibre nou.

És el model de societat que volen que tingam, els llibres a un racó, i quants menys millors, i la festa i els grans esdeveniments que no es falte un sols euro.

1 comentari:

* El de l'oli * ha dit...

Mantenir el poble ignorant per mantenir l'estatus quo. Dominació dels dominants sobre els dominats.

Festa i caxondeo (F1, visites papals, macroncerts...) això és el circ del s XXI.

Amb 260€ quins llibres pots comprar? Això serà el que guanya un conseller al dia.

O potser siga més...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...