Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 7 de juny del 2011

El nou Ajuntament de Beniarrés

El proper dissabte 11 de juny de 2011, es constituiran la majoria dels Ajuntaments a resulta del recompte de vots de les passades eleccions locals del 22 de maig.

Beniarrés no serà una excepció i el dissabte, probablement cap a les 12 del migdia es celebrarà la sessió de pressa de possessió dels nous regidors i elecció del nou alcalde de Beniarrés.

El resultat de les eleccions locals a Beniarrés van donar que la nova corporació municipal estaria formada per 5 representants del Partido Popular, 2 representants del PSPV-PSOE i 2 representants del BLOC, el que li dona la majoria absoluta al PP, no necessitant cap suport dels membres de les altres formacions polítiques per a proclamar al seu candidat, Luis Tomàs, alcalde de Beniarrés.

La nova corporació municipal estarà formada ( si no hi ha renuncies) per:

PARTIDO POPULAR

1 LUIS MIGUEL TOMAS LOPEZ
2 FRANCISCO BERNARDO SELLÉS SANCHIS
3 NOEMI CRESPO LOPEZ
4 IGNACIO TOMÁS LORENTE
5 GEMMA GARCIA DOMINGUEZ

PSPV –PSOE

1 JESÚS ÁLVARO GOZALBEZ LOPEZ
2 MARÍA JESÚS NAVARRO LAVIÑA

BLOC

1 JOSEP LLUIS JORDÀ NAVARRO
2 MIGUEL ÀNGEL SANCHÍS JORDÀ


Cal destacar que tots els membres del PSPV-PSOE i del BLOC tenen la seua residència habitual a Beniarrés, mentre que sols 2 dels 5 representants del Partido Popular resideixen de forma habitual al nostre poble.

Sort per a tots ells en aquesta legislatura que encentaran i que Beniarrés sempre vaja per davant dels interessos personals i de partit.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

El fet de què algun membre del Partit Popular no tinga la seua residència habitual en el poble suposa algun problema per a realitzar una bona tasca per Beniarrés?

Les persones que recideixen fora són tant o més beniarresins que alguns dels que viuen de forma permanent así.

Simplement pel fet de tindre un treball fora del poble ja no els hem de considerar d'ací?

No calumniem tant, el bé pel poble es pot fer independenment de la residència diaria.

Anònim ha dit...

si abans de les eleccions ja anaves en allo que els del PP viuen fora, i vists els resultats,perque encara continues aixi??
En el teu Facebook Maria Vicenta et dona les gracies per la teua tasca i tal i tal...pero ella es la que al final de mes s'emporta 3000, 4000 eu?? Aixo si es amor al poble, me faig politica estic asi d'alcadesa i despres si te vist no men recorde...fa temps et vaig reguntar que ha fet per el poble desde que esta de diputada apart de res???

Anònim ha dit...

Si s'haguera creat treball durant la legislatura del Partido Socialista que és quan tocaba molta de la nostra gent no se n'haguera anat del poble.
Abans, que era quan hi hava treball, s'haurien d'haver creat més fàbriques al poble i ara grans talents que teniem ací no se n'haurien tingut que anar.

Anònim ha dit...

la verdad esque os repetis mas que el ojo aceite, que mas da si viven en el pueblo o fuera lo que tienen que hacer es el bien por el pueblo y no mirar si viven aqui o en la china

Anònim ha dit...

Federico Bonico; tú erre que erre sempre troban - peros - als peperos , crec que no tans enterat dels resultats de les eleccións municipals al teu poble, encara estan els resultats al tauler del vell ajuntament, ves tranquilet li peges una miradeta i voras lo que realment vol el Nostre poble.

¿ cuanta gent ve de fora a treballar?
Sanitat, Guarderia , Secretaria de l´ajuntament , Mestres ,ect. i no es precis que tingen asi s´acasa per a poder desempeñar el treball , i tú regentant un negociet, pareix mentira que escriges estes coses. Cal destar, Cal destacar..... el dia que jo parle en tú enserio voras si destaques. au cacau.

Anònim ha dit...

Hombre, en la China, no. Queda demasiado lejos, ¿no te parece?

Anònim ha dit...

Pareix mentira que no es doneu conter. Jo per example visc fora del poble i soles puc anar els fins de setmana, jo no m´entere dels problemes que hi han al poble, tan sols se el que diu la gent, pero al no viure alli no se els problemes reals que te la gent, i ademes si els regidors no estan a l´ajuntament como la gent del poble es pot dir el que necesiten o el que volen per al poble, que els tenen que tocar per telefon ?

Jo crec que si vols estar de regidor en el teu poble, demanaria com a primer requisit viure al poble i saber el que està passant alli.

francisco ha dit...

es verdad da igual donde vivan, pero algo de razon tiene fede al decir q el q reside en el puevlo es mas facil y probable el encontrarlo en caso de necesidad y poderle consultar. y a continuacion a los q alardean del pp si es verdad a ganado las elecciones pero por la falta conocimientos y desinformacion y como no sobretodo ignorancia, señores aun no se a dado cuenta nadie q don lewis swtraus ni tenia ofici ni benefici, sols volia agarrar una cadira y un bon sueldo, de faena ben poqueta, eso si mucha juerja e invitaciones con el dinero de todos vosotros, si el ser del pp no esta nada mal ahora ser del pp de beniarres eso ya se las trae un saludo

Anònim ha dit...

eso eso francisco cuanta razon tienes, le as dao las clavao.

Anònim ha dit...

Bravo Francisco, tens tota la raó.
Encara que no coincidisc en tu en que dóna igual on visquen. Si viuen fora no sabran el que necessita el poble, per la senzilla raó que NO ESTAN AL POBLE.
Ens facilitaran un telèfon gratuït?

Anònim ha dit...

Hay un anónimo que dice "...os repetis mas que el ojo aceite".
¿Sabrá el significado de esa expresión?, o es que se ha equivocado y quería decir "ajo aceite" (o sea, all i oli).
Ay, que poca cultura...

Anònim ha dit...

al anonimo de ay,que poca cultura.... que pasa, que tu no te equivocas nunca, que SABUT que eres y se muy bien el sinnificado

Anònim ha dit...

El anónimo de "Ay, que poca cultura".

Pues te sigues equivocando.
- Después de una coma hay que dejar un espacio.
- "anonimo" lleva acento: "anónimo". Y
- "sinnificado" se escribe "significado".
Antes de publicar tus comentarios deberías revisar la ortografía.
Un saludo.

Anònim ha dit...

no es por nada pero que haces en beniarres y no estas en la moncloa en lo sabut que eres que manera de perder el tiempo

Anònim ha dit...

Es cierto, no quiero perder más tiempo contigo.
Adiós.

franciisco ha dit...

esto si q esta bueno, gracias a lewis straus tendremos dos piscinas q ni los grandes, jajaj visxca beniarres, ay q hacer gasto q se mueva el dinero y cuanto mas se mueva mejor a si bañara los bolsillos de lewis q faeneta bent poca pero dinerexch y bona vida si señor a por elloss oeeeeeee

Anònim ha dit...

franciisco todo eso son celos, comtra mas dinero entre en el pueblo mas cosas se haran no crees?????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...