Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 14 d’octubre del 2010

Piscina coberta de l’Alqueria d’Asnar

Un nou servei a l’abast de tots els habitants de la comarca del Comtat és el ofereix la veïna població de l’Alqueria d’Asnar amb la seua piscina coberta que va ser inaugurada el passat dia 9 d’octubre.

Aquesta piscina està oberta a tots els habitants de les poblacions del Comtat. La piscina té unes dimensions de 25 metres de llarga per 12’5 metres d’amplària i compta amb servei de cafeteria.

L’horari d’obertura és:

- De dilluns a divendres de 7 del matí a 11 i de 5 de la vesprada a 10 de la nit.
- Dissabte de 9 a 2 del migdia.


Aquesta piscina està oberta a tots els públics i no cal fer-se’n soci o traures un carnet per poder gaudir-ne.

Cal lamentar que l’Ajuntament de l’Alqueria ha enviat cartells i fulls informatius a totes les poblacions de la nostra comarca, entre ells l’Ajuntament de Beniarrés però que la seua difusió ha sigut més bé escassa al nostre poble, doncs no he vist cap cartell anunciador pel llocs habituals.

Imatges de la piscina coberta de l'Alqueria d'Asnar

6 comentaris:

Maite ArCo ha dit...

hola
com a possible futura usuaria m'agradaria saber el preu per fer ús d'aquestes instalacions.. preus per hora, setmanals..etc...
gràcies
(trobe aquesta pàgina molt útil per la gent de la comarca)

Beniarres al dia ha dit...

Desconeixc els preus per sessió. El millor seria telefonar a l'ajuntament de l'Alqueria i que t'ho facilitaren.

Et facilite aquest paràgraf amb informació sobre cursos que apareixia a la mateixa noticia: "El Ayuntamiento de l'Alqueria d'Asnar también ha organizado unos cursos de natación trimestrales. Según la información facilitada por el consistorio, los precios están para los adultos: el turno de mañana 45 euros y el turno de tarde 60 euros. Para los niños será de 60 euros. La inscripción, al igual que los bonos, se realizarán en la recepción de la piscina. Todo el mundo llevará una tarjeta"

Maite ArCo ha dit...

gràcies, si tinc una estoneta m'arrimaré a vore-la i del contrari trucaré.

Beniarres al dia ha dit...

Segons m'han informat, l'entrada diaria de mati té un cost de 3 € i per la vesprada de 5 €

Unknown ha dit...

A LA PAGINA WEB DEL AJUNTAMENT WWW.LALQUERIADASNAR.ES ES POT DESCARREGAR EL CARTELL ON VENEN INDICATS TOTS ELS PREUS I ELS HORARIS.

Unknown ha dit...

El cartell informatiu on apareixen els preus i el horari de la picina es pot descarregar de la pagina web de l'ajuntament que es www.lalqueriadasnar.es

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...