BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dilluns, 30 d’abril de 2018

Coneix tot sobre l'Església de Beniarrés

Aquest dissabte 5 de maigLes nostres comarques tenen un gran patrimoni arquitectònic a vegades desconegut. Una part d'aquestes construccions és l'Església Sant Pere Apòstol de Beniarrés, de l'arquitecte alcoiàVicente Pascual. Per conéixer la història, l'exterior i l'interior de la construcció, s'han organitzat unes ponències i visita guiada el dissabte 5 de maig a les 11 h al Centre Cultural Joan Fuster de Beniarrés. Les activitats estan organitzades i coordinades per Josep Jordà, el jove campaner de Beniarrés. ARAMULTIMÈDIA ja ha mostrat tota la seua tasca.

El mateix Josep Jordà Sala parlarà del projecte, l'obra i la decoració de l'Església de Sant Pere Apòstol; Arae Patrimonio mostarà 'El mosaic hidràulic. De la producció a la conservació';Hidràulic.co i ANOU col·lectiu d'arquitectura parlaran sobre 'L'hidràulic, l'últim paviment fet a mà'.

La jornada conclourà amb els parlaments dels familiars de l'arquitecte Vicente Pasual, conegut també per haver construït alguns dels edificis més emblemàtics d'Alcoi com són la casa del Pavo o la casa Escaló, actual conservatori d'Alcoi. Després de les xerrades serà hora de posar en pràctica el contingut teòric i es farà una visita guiada a l'Esglèsia.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...