Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 11 de juliol del 2017

La nova alcaldia de Beniarrés arranca amb polèmica per l'ús del consistori

Unes fotografies d'amics del nou alcalde en el despatx consistorial durant una festa d'aniversari han provocat diverses crítiques i una denúncia per ofenses a símbols

Encara no ha sigut investit com alcalde i ja s'ha trobat amb la polèmica. Tot per unes fotografies que han circulat per les xarxes socials després d'obrir les portes del consistori a un grup d'amics durant la seua festa d'aniversari. Un dels membres de l'oposició ha interposat una denúncia davant la Guàrdia Civil per ofenses als símbols; i des del PSOE demanen la dimissió de qui encara no és alcalde del municipi.
Embolicats amb
les banderes

En les fotografies es ve un grup de gent, amb les samarretes de l'aniversari de qui serà el pròxim alcalde de Beniarrés, Francisco Sellés, fent-se fotos en la taula de l'alcalde o embolicats en les banderes del despatx. Ivan Jordà de Compromís critica que "l'alcalde que serà investit en els pròxims dies va obrir l'Ajuntament per a fer botellot i celebrar els seus 45 anys", i ha anunciat que ha interposat una denúncia davant la Guàrdia Civil per ofenses a símbols i emblemes.

També des del PSOE s'han mostrat molt crítics i asseguren que "no és la primera vegada que, presumptament, s'utilitza la institució per a muntar "saraos" que res tenen a veure amb la funció del consistori". Consideren que els fets d'aquest cap de setmana són "propi d'una "república bananera", on la falta de respecte cap a la institució que representa el nostre poble, fent-se fotos al saló de plens bevent "cubates", rodejant-se de les banderes del saló de plens o assentant-se en la taula del màxim representant de Beniarrés, denota la falta de respecte cap a la màxima institució". Per tot açòdemanen la dimissió de qui serà l'alcalde i "que es done a l'Ajuntament de Beniarrés el respecte que es mereix com a institució que representa a tot un poble treballador i orgullós de viure en ell".

Aramultimèdia s'ha posat en contacte també amb el popular Francisco Sellés, qui es mostra sorprés per la polèmica. Sellés explica que celebrava la seua festa d'aniversari amb molta gent de fora "que volien que els ensenyara l'Ajuntament", i que van fer una breu visita igual que "es fan visites guiades i fotos de dia". Explica que ell no estava davant en el moment en què "innocentment es van fer quatre fotos", i que ni tan sols eix en les imatges. Tampoc té constància de cap denúncia per aquests fets.
Asseguts al saló de plens

Francisco Sellés serà investit com a nou alcalde de Beniarrés aquest mes de juliol, després que el passat divendres dia 8, Luis Tomás anunciara la seua dimissió per motius personals.

Publicat a ARAMULTIMEDIA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja, vaja... en aquestes accions podem veure com entenen ells la seua feina.

He escoltat molt de comentari com a que el que ha passat no és tant fort, li estan donant massa bombo.. etc. M'agradaria saber que pensaria aquesta gent si en ves de ser del PP (partit al qual són afins) haguera sigut un altre... SE HUBIERA LIADO PARDA!

Hem ser conseqüents en els nostres actes, així que a "lo hecho pecho", i espere que açò no quede en balde.

Anònim ha dit...

On està l'oposiciò?! Tant Compromis com PSOE? Aneu a fer algo o que?
LA GENT DEL POBLE CONFIA EN VOSATROS!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...