BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dilluns, 14 de novembre de 2016

El contestà Sergi Castillo presentarà 'Yonquis del dinero'

És el segon llibre de l'autor.
El periodista contestà Sergi Castillo presentarà el seu segon llibre 'Yonquis del dinero'.Ho farà el 18 de novembre, a les 19'30h, al Centre Social Real Blanc de Cocentaina. En aquest acte participarà el poeta Joan Jordà i el diputat autonòmic Rafa Briet. Un dia després, València acollirà la presentació oficial amb els periodistes Mamen Mendizábal iJosé María Izquierdo. Aquesta serà a les 12h al Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM).

En 'Yonquis del dinero', Castillo narra 10 històries de polítics i empresaris valencians que han amassat fortunes amb trames de corrupció generalitzada. En l'obra parla de Rita BarberàEduardo ZaplanaFrancisco Camps o Enrique Ortiz, entre altres.

Sergi Castillo es va llicenciar en Comunicació Audiovisual en la Universitat de València. Ha treballat en El País, la Agencia EFE, TVE, Canal 9, El Mundo TV, Información, Diari de Girona y COPE. Actualment, analitza l'actualitat en 'Más Vale Tarde' y col·labora en programes com La Sexta Noche o El Intermedio.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...