Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 13 de maig del 2015

Vota Luís. Vota seguir.

Carta de l'agrupació del PSPV-PSOE de Beniarrés

El proper 24 de Maig estem convidats a participar en la festa de la democràcia com són unes votacions per a l’elecció dels nostres representants tant a nivell de País Valencià com del nostre ajuntament.

Les diferents formacions que es presenten a les eleccions locals a Beniarrés, Compromís, Partido Popular i Partit Socialista del País Valencià, hem apegat la nostra propaganda electoral als diferents punts autoritzats.

El Partido Popular, que porta onze anys al capdavant del govern municipal, primer en coalicions i després en solitari ha elegit l’eslògan “Vota Luís. Vota seguir”.

Els socialistes, després d’onze anys del govern de dretes del Partido Popular, quan llegim “seguir”, imaginem que farà referència a la forma de governar el poble de Beniarrés i a continuar en la gestió portada endavant en aquest temps on tots els anys l’Ajuntament tanca en números rojos, es a dir, amb dèficit, tenint que recórrer als bancs per financiar-se fins als vora 300.000 € que es deuen a les entitats bancaries.

“Seguir” per al Partido Popular serà continuar tenint els carrers bruts plens de papers i deixalles esperant que alguna ànima caritativa es digne a agranar-los,  serà continuar deixant que els gossos caguen i pixen on els vinga en gana sense que ninguna autoritat municipal es digne a posar fre aquesta marranà, no siga es faça de mal de voler. “Seguir” deu voler dir que cadascú estacione el seu vehicle on li vinga en gana sense respectar els senyals de tràfic ni respectar els guals que religiosament paguen molts veïns i veïnes.

També pensem que “seguir” deu voler dir el que s’ha fet fins ara en cultura i esports, no escoltar al poble, es fer el que el o la regidor o regidora de torn creu oportú sense escoltar a associacions o entitats que si podrien donar molta més vida al nostre poble si existira un Consell de Cultura o Esports.

Creguem que “seguir” significa ignorar a més de 200 persones que van voler exposar estudiar l’obertura de la piscina del camp de “La Parà”, o que van obtindre un no com a resposta a la celebració de la Trobada d’Escoles Valencianes a Beniarrés, o veure com s’ha passat d’una Fireta de la Tardor, on participava tot e poble a una Fira de Beniarrés en ple mes de Juliol per acabar en una Fira Gastronòmica que per motius electorals aquest anys s’ha celebrat enel mes de Maig.

Quan llegim la paraula “seguir” vol dir deixar perdre unitats escolars al col·legi públic de Beniarrés, deixar al poble sense autobús públic que ens unixca amb Alcoi o Gandia, perdre més de 200 habitants en poc més de 11 anys o veure com tranquil·lament els jovents tenen que marxar del poble, fins i tot a estranger per una manca d’expectativa laboral o veure com la gent gran no tenen un Centre de Dia on siguen cuidats al llarg del dia i tenen que buscar-se particularment una solució per poder compatibilitzar els familiars la seua vida laboral i l’atenció als seus familiar.

Ens venen moltes altres coses al cap quan llegim la paraula “seguir” al cartell electoral del Partido Popular com és no destinar  un sols euro en sanitat o en la promoció de la nostra llengua, o per a contractar personal sense treball si no és, i quan vé, subvencionat, sense destinar quasi diners del propi ajuntament i veure com es gasten anualment més de 50.000 € en festes o pagar cada vegada més en els impostos municipals com l’aigua potable, la recollida de brossa o l’impost de bens immobles, ... i tantes i tantes coses.

Tu tens la veu i el vot, si vols “seguir” ja saps l’opció que tens que votar si vols gent nova, un canvi humà, gent que t’escolte, que gestione de forma eficaç els diners públics i que et done participació en les decisions que es prenen a l’Ajuntament de Beniarrés i que ens afecten a tots i totes, VOTA Partit Socialista de Beniarrés, gent que viu a Beniarrés i que vol tú també ho faces, canviar Beniarrés està en les teues mans.

Candidatura del PSPV-PSOE a l'alcaldia de Beniarrés



1 comentari:

carlos dominguez ha dit...

luis ya te faena, alcalde mentres puga. si no que fem en ey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...