BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dimarts, 23 de desembre de 2014

Tan malament estem a Beniarrés?

Un any més arriben aquestes dates nadalenques on la festa religiosa, juntament amb l’arribada dels nostres essers estimats que per diferents motius, no viuen de forma habitual a Beniarrés, o com no, la febra consumista ens “ataca” dia i nit per tal de que comprem i comprem.

Son dates on la gent engalana les seues façanes, els seus balcons i malgrat la maleïda crisi econòmica, intentem estar contents i benvinguts amb els nostres veïns i veïnes i els essers estimats.

Quan vas amb el cotxe per les poblacions veïnes, les veus que estan engalanades, amb adornaments nadalencs, llums de colors, arbres de Nadal, entre altres coses, els pobles es posen “chulos” per tal de que en aquest temps de Nadal, el poble estiga acollidor i crear un ambient nadalenc com ocorre en qualsevol poble arreu del mon cristià.
 
Imatge d'arxiu de decoració
nadalenca a Beniarrés.
Però sembla que el nostre ajuntament, econòmicament, déu estar ben malament quan no dediquen ni un sols euro a embellir el nostre poble  amb adornaments nadalencs igual que ho han fet la resta de pobles que ens envolten.

La despesa econòmica, simplement és la de contractar a un electricista per tal de posar l’enllumenat nadalenc, doncs l’Ajuntament, disposa de moltes figures, en el seu temps comprades i que fan molt  més econòmic l’embellir Beniarrés.

Recorde altres anys, en els quals en cada carrer, hi havia, dos o tres figures penjades, o en molts fanals de l’enllumenat públic un estrella penjada. Hem passat em pocs anys del molt al poc, o millor dit, al no res i la despesa per posar aquestes llums no puja més del que l’Ajuntament de Beniarrés es va gastar en invitacions en el passat certamen d’Aulos.


Si la crisi econòmica ofega els ajuntaments, els deuria ofegar a tots més o menys per  igual, però si pegues una volta per els pobles que ens rodegen veiem que la gran majoria de pobles es posen “chulos” per Nadal , tan malament estem a Beniarrés que aci no es pot fer?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...