BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat:AJUNTAMENT: Dimiteix per motius personals el regidor del Partit Socialista Jesus Gozalbez

dimecres, 10 de setembre de 2014

L'Escola "Perputxent" de Beniarrés participa en la VI edició de l'Encontre d'Ensenyants

Tindrà lloc a Onil els dies 26 i 27 de setembre.
La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat ha posat ja en marxa la sisena edició de l’Encontre d’Ensenyants per als propers 26 i 27 de setembre a Onil.

[Img #9855]
L'escola Perpuxent de Beniarrés
Es tracta de dues jornades de formació per a mestres i professors, així com per pares i mares interessats en l’educació. La primera jornada començarà divendres amb una ponència de l’escola Perputxent de Beniarrés, recentment guanyadora d'un dels prestigiosos premis Baldiri Rexach a la innovació educativa


Posteriorment continuarà amb una sessió dedicada a les eines per al plurilingüisme a  càrrec d’Anna Marzà, especialista en didàctica de la Universitat Jaume I de Castelló.

Finalment el dia acabarà amb un divertit de taller de tècniques d’expressió a l’aula en aquest cas a càrrec de la contacontes Almudena Francés.

Dissabte de matí, serà el torn de dues sessions més, una sobre els canvis en el sistema que introdueix la LOMCE i una altra sobre el projecte Enxarxat de centres de qualitat d’Escola Valenciana.

Hi haurà també una ponència sobre els recursos TIC a l’aula, a càrrec d’Encarna Pascuali de Vicent Santamaria. Per últim, serà el torn d’una xerrada de Josep Enric Escribano, d’El Tempir d’Elx, sobre com activar la presència del valencià a l’escola i a la societat.

L’assistència a l’encontre és gratuïta i només cal enviar un correu electrònic a l’organització: infotrobadesalcoiacomtat.cat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...