Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 10 de desembre del 2013

Un nou atac a la llibertat d’expressió

Així apareix la pintada de Vicent Andres Estellés que la gent de l’Ateneu Arrels a Beniarrés.

Pintade de Vicent Andrés Estellés
 amb una poalada de pintura groga


Desgraciadament, no és la primera vegada que la figura d’Estelles sofreix els atacs dels intolerants, dels incultes i dels qui ni creuen en la democràcia ni en la pluralitat cultural de l’estat espanyol que tant diuen defendre.

Com sempre fa més el que vol que el que pot, novament la figura d’Estelles tornarà a mostrar-se tal i com era.


I ja que estem, em ve una reflexió a la ment: l’Ajuntament de Beniarrés també acturarà i netejerà la pintada tal i com a fet altres vegades que s’han fet pintades al poble?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla més important aquesta notícia que no el qüestionari del retor dels collons. El silenci del PP l'esperava, però el teu no. Aquest bloc no està al dia

Beniarres al dia ha dit...

Si mires la darrera entrada en aquest blog és de data 17 de desembre de 2013.

Per " sort" he tingut molt de treball aquests nadals i no he tingut ni temps per seure davant de l'ordinador a escriure alguna entrada.

En volia ferdel pressupost municipal aprovat el dia 23 de desembre, de"l'enllumenat" nadalenc amb el que enguany ens ha obsequiat l'Ajuntament, de l'arriba de Sa Majestats els Ris Mags o del Cap d'Any, però no he tingut temps i si he tingut alguna estona també estava la meua familia.

Ara que tinc temps, vull donar-li la vida que es mereix aquest blog i com no he començat amb la noticia que està fent correr el nom del nostre poble arreu de l'Estat Espanyol.

Imagine que ho hauràs comprés.

Salutacions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...