Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 5 de juliol del 2012

Va per tú Luís


Eduqueu els nens i no caldrà castigar els homes”
 Pitàgores de Samos, filòsof i matemàtic grec.

Amb aquestes paraules de Pitàgores, voldria retre un xicotet homenatge a un mestre, un gran mestre que s’ha jubilat fa pocs dies.

Persona participativa en tot el que li se demana. Sorollosa i dinàmica, amant de la música i dels seus. Que estima la seua llengua i la nostra cultura, com a poble i com a país.

Al 1977 aprova les oposicions de mestre i després d’estar en altres pobles exercint la docència, venia al seu poble, a Beniarrés, on son pare, metge originari de Jaen, havia exercitat la seua vida professional.

Més 35 anys dedicat a la docència donen molt de si. Donen per a coneixer a molts xiquests i xiquetes de Beniarrés. Ha ensenyat a xiquets i xiquetes fills i filles d’anteriors alumnes seus al llarg de la seua dilatada vida laboral.

Defensor de lo públic i de l’ensenyament de qualitat, facetes, que malauradament, estan desapareixent amb l’excusa de l’estalvi econòmic i de la crisi econòmica.

Al llarg de 35 anys poden passar moltes coses, tant bones com menys bones. Hi haurà gent que l’estimarà i altres que l’odiaran però el que ha fet per l’educació i per el poble de Beniarrés, ningú li ho podrà llevar.

Sempre ha estat ahí per defendre el col·legi “Perputxent”, el col·legi de Beniarrés, l’escola de tots, davant de qui fos, per que creu en una educació pública i de qualitat.

Luis Negro de la Torre, s’ha jubilat. Després de més 40 anys dedicats a l’ensenyament i uns tant com a director del col·legi, arriba el moment de pillar vacances, de dedicar-se als seus i allò que li agrada, la música.

Moltes gràcies Luís per aquests anys que has dedicat a fer-nos unes persones més cultes, a estimar la nostra llengua i la nostra cultura, a formar-nos com a persones i a fer homes i dones, que no caldrà castigar, doncs hem estat ben educats.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb aquest escrit vull donar-te les gràcies per l’article que has
publicat sobre mi.
Pense que és desmesurat i que te n’has passat uns quants pobles –com
dieu ara– , doncs crec que no he fet altra cosa que complir amb la
meua obligació professional i per tant no em sent mereixedor de tanta
adulació.
No obstant, si he de ser sincer, em fa sentir-me molt satisfet el fet
de veure que algú dels que han passat per les meues classes se'n
recorda i em té en consideració.
Encara que no haja nascut ací (vaig arribar a Beniarrés el 1955),
sempre m’he sentit com un més del poble. Mai m’he considerat foraster,
i això ho he d’agrair a tota aquella gent que ha tingut alguna relació
amb mi des de la meua infantesa fins ara.
A tots vosaltres, gràcies.
LUIS NEGRO DE LA TORRE

Anònim ha dit...

POR QUE NO PONES LAS OPINIONES NEGATIVAS DE ESTE SEÑOR? QUE LAS AY, QUE NO ES UN ANGELET...

Beniarres al dia ha dit...

Opinions negatives clars que hi han (sols n'he rebut una, que es la que em vas enviar), però acusacions, desqualificacions, insults i falsetats amagats darrere d'un comentari anònim, no.

Si vols que aquests comentaris que fas sobre Luis siguen publicats, ho tens molt fàcil poses nom i cognoms i tot seguit seran publicats.

Tú mateix.

Beniarres al dia ha dit...

Si no t'amagares darrere dels anònims per dir el que vols dir de Luis, perfacatament te se publicarien els comentaris però és que és molt fàcila ser un covard i voler donar consells i fer acusacions.

T'ho torne a repetir, per si no ho entens, Si vols que es publiquen el comentari del tipus que escrius, ho tens molt fàcil poses nom i cognom i seran publicats.

Carles Tomàs ha dit...

Enhorabona, Lluís. Ara, a gaudir de tot allò que et puga donar plaer i que t'òmpliga. Hem de continuar donant vida als anys.
Molt bé, Fede, per no publicar anonimats. Qui vullga, que es mulle amb el seu nom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...