Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 27 d’octubre del 2010

Preguntes i respostes

Encara que siga amb retard, voldria fer un article sobre algunes de les darreres preguntes que el PSPV-PSOE va presentar al plenari ordinari per a que foren contestades per l’equip de govern del PP. En altres articles, contaré quines van ser les respostes a les preguntes que va presentar Consuelo Boronat i com va acabar la sessió, amb la regidora Yolanda Calbo abandonat el saló de plens i dient que la deixaren en pau.

Els regidors del grup municipal socialista vam preguntar a l’alcalde sobre quines gestions s’han fet per a que arribe la Unitat d’Hospitalització Domiciliari a Beniarrés, es a dir, per a que molts dels malalts que es troben ingressats a l’hospital d’Alcoi, ho estiguen a casa amb visites periòdiques d’un equip sanitari mòbil, a la qual ens va respondre l’alcalde que la Conselleria de Sanitat no disponia de recursos per a posar en funcionament aquest servei. Es a dir, la Conselleria diu que no té diners per a posar-ho en funcionament i els nostres dirigents es queden tant àmples. A cas no paguen els mateixos impostos que la resta de valencians per poder guadir-ne d’aquest servei que ajudaria als malats i familiars a passar aquests moments tants roïns per a tots ells?

També li se va preguntar a l’alcalde preguntar sobre quines noves gestions s’havien fet respecte a saber qui es el titular dels terrenys de la Pedrera on es va fer la captació d’aigua potable per a fer un pou i que té que fer l’ajuntament per adquirir-los. La resposta novament va ser la de sempre: “ S’esta treballant en ello” i d’això ja portem uns quants anys. Es a dir, el qui vinga darrere que ho solvente.

Respecte a qui va ser el responsable del desgavell i el ridícul del llibre de Festes d’aquest any amb nombroses errades, la resposta va ser l’esperada: La culpa la va tindre la impremta.

També va ser preguntat l’alcalde sobre el cost econòmic que havia tingut el tindre oberta la piscina vella al mateix temps que la nova, a la qual cosa, va respondre que no disponia de les dades i que en un proper ple ens les facilitaria.

Personalment li vaig preguntar per quins motius no convocava la comissió d’investigació que el PP va proposar crear l’any passat i que tots els grups polítics vam recolzar, per a investigar la meu gestió al capdavant de la regidoria d’esports en el període de temps comprés entre 1999-2003. La resposta va ser bastant surrealista, doncs va dir que quan ho creguera convenient la convocaria i que tenia de temps fins que s’acabara la legislatura, a la qual cosa li vaig respondre que la convoque i que investigue el que faça falta. Aleshores em pregunte, per a que es va convocar una comissió d’investigació sobre la meua gestió que no vol investigar el que vaig fer?, perquè fa més de 15 mesos que no es convoca?. Recorde que el PSPV-PSOE va votar a favor de crear-la, el PP estaria a favor de crear altres comissions d’investigació si les proposarem els socialistes sobre afers i gestions del PP?

També vam preguntar sobre quin protocol es va seguir per donar la vara el dia de la processo de la Cova Santa a un alcalde d’un altra població i no a la diputada autonòmica que Beniarrés té a les Corts Valencianes? La resposta va ser que no hi ha cap protocol a seguir i que la vara la cedeix l’alcalde a qui considera oportú. Evidentment es falta a la veritat, doncs hi ha un protocol a seguir i tots sabem qui haguera tingut que presidir la processó igual que altres vegades que han vingut diputats, però en anteriors ocasions del PP.

Un altra pregunta va ser sobre els “presumptes” bolardos que s’han de posar al carrer L’Alameda per a regular l’estacionament dels vehicles i quin era el motiu pel qual encara no s’havien posat. La resposta va ser que s’està a l’espera de posar-ne més per posar-los en funcionament. Evidentment, es falta a la veritat, doncs tots sabem que els veins i veïnes d’aquest carrer es van posar forts quan van veure que anaven a posar-se aquests “bolardos” i que l’equip de govern davant d’enfrontaments a optat per lo més comode, no posar-los i que cadascú estacione el seu vehicle com li vinga en gana. Aleshores cal preguntar-se, per a que s’ha gastat el poble aquests diners? No haguera sigut millor parlar amb els veïns abans de començar l’obra? No està l’Ajuntament per a fer complir les ordenances municipals?

Doncs bé, aquestes son algunes de les preguntes de les moltes que vam fer. El millor seria que assistireu a les sessions plenàries per a que vosaltres mateix, de primera ma, l’assabentareu del que ocorre al saló de plens i que, en major o menor mesura, vos afecta.

3 comentaris:

* El de l'oli * ha dit...

Sembla q s'esperen moltes coses coses d'aquest equip de govern quan en realitat tots sabem que estan al govern municipal per embutxacar-se els màxims diners possibles sense preocupar-se el més mínim a qui foten.
La reacció de la presidenta-regidora és el normal d'una persona de la seua calanya, fugir quan no li interessa, amagar el cap i faltar sense mesura.

En quant a les respostes del senyoralcalde, quė voleu? Ja ens té acostumats.

En definitiva, res de nou.

Ànims Fede, estas fent-ho molt be i estic segur que gràcies a la teua labor els beniarresins i beniarresines estan adonant-se de com són esta colla de mentiders i mangantes.

Beniarres al dia ha dit...

Gracies per al part que empertoca.

Respecte a les teues afirmacions, no les comparteixc totalment, doncs hi ha gent al PP que està a l'Ajuntament per a fer coses per el poble encara que de vegades no les comparteixc.

Amb els diners que s'han "cremat" i pose per exemple l'actuació de los Rebeldes que va costar 25.000 € per una hora i mijta d'actuació , s'hagueren pogut fer un gran nombre de coses o els edificis que tenim que estan infrautilitzats com el Museu i molts altres exemples.

* El de l'oli * ha dit...

25000 € per als Rebeldes? Ja he pensat molt en aquest tema i sempre arribe a la mateixa conclusió, que podrem dir "Los Rebeldes vingueren a Beniarrés en 2009!!" i deixarem les nostres amistats bocabadades.
Política del PP: bombo i platillo i traca i F1 i Ciutat de la Llum i etc; i en realitat de contingut. Millor ho deixe que jo també estic cremant-me.

I be Fede, tu potser conegues a gent del PP que tinga ganes de fer coses pel poble, jo no. Jo els peperos que conec el que volen és enriquir-se, joder bien i no mires con quién.

Encara que tinc l'esperança de que si que hi haja gentres ponsable i honrada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...