Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 4 d’agost del 2009

Arxivada la causa contra Francisco Camps en el cas Gurtel

Aquests son 3 articles de diferents blogs que tracten l’arxivament de la causa contra Francisco Camps en el cas Gurtel.

Publicat al blog El Mirador valencià:


No obstant la decisió no ha estat adoptada per unanimitat, però al costat de Camps ha estat el seu amic De la Rua president del TSJCV i José Francisco Ceres magistrat conservador. Per altra banda cal assenyalar que la decisió permet recurs al Tribunal Suprem, cosa que el PSPV-PSOE ja ha anunciat que farà com acusació popular.


És molt habitual sentir parlar als polítics i dirigents de que confien en la justícia, ningú s’atreveix a qüestionar la justícia. Doncs aquesta vegada ho dic clar, la justícia està venuda al poder. Només cal veure la constitució de magistrats segons la força dels partits polítics que es reparteixen tots els llocs d’autoritat judicial. Està clar que en la justícia guanya el més fort, el que més influència posseeix. d’Aquesta manera la justícia actua com un gran òrgan corrupte al servei d’interessos particulars i de partit.


En aquest cas ahir llegia a la web de la SER que el motiu pel qual el Tribunal va sol·licitar la prolongació del termini per decidir si arxivar o no el cas, era convèncer a tota una sèrie de dissidents dins del TSJV que optaven per continuar endavant en el procediment contra Camps. Però De La Rua i els seus han aconseguit el seu objectiu, Camps ha eixit guanyant i tots els ciutadans hem perdut.


Publicat al blog La Sombra de Aznar:

Ahora entendemos la seguridad con la que Francisco Camps afirmaba que sería absuelto de todo delito. Tenía a su amigo De La Rúa como presidente del TSJ valenciano, y a Montero en permanente comunicación con Federico Trillo. Los tentáculos de la derecha en la judicatura son amplios y poderosos. Esta decisión traerá cola porque es vergonzosa. Será recurrida y el Supremo impartirá verdadera justicia. Porque Camps aun no ha justificado factura alguna y porque el pasteleo de la Generalitat con Orange Market clama al cielo.

Mientras tanto, ¿a qué esperamos los ciudadanos del levante español, valencianos y murcianos, para convocar una manifestación masiva para exigir a la justicia diligencia en la lucha contra la corrupción?


Septiembre es una buena fecha. Porque esto apesta, y apesta de verdad. En Murcia y en Valencia. Por omisión y por retraso. Sin presión popular, sin que jueces y fiscales noten el aliento y la indignación de la ciudadanía, no impartirán tristemente la justicia que todos merecemos. Porque al parecer hay ciudadanos de primera y de segunda.


Publicat al blog Canviem la realitat:

El Tribunal Superior de Justícia acaba de fer públic l'auto on explica que la causa contra Camps, Costa, Betoret i Campos es sobreseix. Que vol dir això? Doncs que no hi haurà juí, es tanca la paraeta, "carpetazo", finito, forellat... els quatre imputats estan absolts.


Segons diuen: "no cabe en el ámbito del Derecho Penal estimar que pueda existir un automatismo genérico en considerar que la conducta de admitir una dádiva por una autoridad o funcionario público, con independencia de otras posibles valoraciones de tipo ético, implique prácticamente de modo casi inevitable, que se estime que necesariamente se realiza "en consideración a su función", por el mero hecho de constatarse que se reúne la cualidad de autoridad o funcionario público”....”Por tanto, no cabe concluir que se haya lesionado o puesto mínimamente en peligro el bien jurídico protegido por el tipo penal y relativo a la correcta actuación de la Administración Pública y la imparcialidad de sus decisiones....Las anteriores consideraciones vienen avaladas por la más actualizada doctrina jurisprudencial, de la cual se infiere que no cabe realizar una valoración automática o genérica de la concurrencia de dicha relación de causalidad..."


Es a dir, els magistrats no veuen indicis de delicte. Es desestimen fins a 11 indicis que havia vist el jutge.


Les pitjors previsions s'han complit. De res serveix que s'haja demostrat les relacions d'amistat entre els quatre polítics i la trama corrupta. Tampoc el llistat de regals que el "El Bigotes" oferia als alts càrrecs de la Generalitat. Ni que Orange Market es quedava desenes de contractes de l'administració pública per milions d'euros. Ni que el Tribunal Superior de Justícia de Madrid haja colorejat la cara al valencià per no cridar a declarar a Correa, Pérez i Crespo, com a caps de la trama. I ni molt menys han fet cas a l'auto del jutge instructor José Flors que va assegurar que observava "serios indicios de delito" en les actuacions dels quatre imputats.


Res de res. En 15 dies, els tres magistrats "conservadors" del TSJCV li han donant passaport a la causa. I eixos tres magistrats són:Juan Luis de la Rúa Moreno, el que Camps no sabia com definir de tant amics que eren.I els conservadors José Francisco Ceres Montés i Juan Montero Aroca.Això sí, Juan Montero, sí que veu indicis de delicte i a l'únic que havera absolt és a Ricardo Costa.

17 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

vergonya que fa...

Anònim ha dit...

verguenza ser del psoe con tanto que han mangado y que ahora quisieran ganar unas elecciones en el juzgado, ganar donde se debe ganar, en las urnas y no poniendo en entredicho todo un juzgado como en TSJV.

Anònim ha dit...

Estan hablando tres gitanas en un Parque, y una de ellas esta embarázada de 6 meses, y dice la gitana mas vieja, Mi Richal se fué al carrefour i saco 2 cajas de leche y 2 paquetes de corasanes y naire lo vio. la otra mujer dijo mi Jonathan esta mañana se fue al meidia mark i saco 1 televisor 1 vidio y 1 dvd y tampoco lo han pillado y suelta la gitana que esta en cinta ; este , este que tengo aqui si que es un fenomeno y sueltan las otras dos " como va a ser un fenómeno si aun no ha nasio, y dice la mujer pues ayer me estaba rascando el chomino y el cabronaso me ha robado los anillos.
salut.

Anònim ha dit...

mol bons els xistes d'estos 2 anonims

Anònim ha dit...

Fede, a veure si m'aclarixes per que el Sr. Alarte que es el màxim representat del PSPV no parla mai o no es sent en cap de puesto. Sempre parlen Angel Luna o el omnipresent Sr. Delegat del Govern en la CV. Crec que heu tornat a errar-la en la elecció del president del PSPV. Pinta menys que jo, que no estic afiliat. En fí Fede no crec que es mereixqueu aquest personatge que estic segur que ningú coneix.

Anònim ha dit...

Per contestar aquest últim anònim, dir-te que Alarte ´s'ha pronunciat quan feia falta, moció de censura a Benidorm, opinió sobre el cas Gürtel etc. doncs crec que has dxe mirar cap a la preservació de les institucions valencianes hui en dubte per culpa de les actuacions dels seus dirigents, (Camps, Costa, Betoret etc.) recorda que les opinions de tots els juristes diuen que es un AUTO que les seues resolucions són contraries a dret i a la Jurisprudència i és per aixó que van a recurrirse davant el Tribunal Suprem que és al final qui deurà tenir la competència. I sobretot recorda que les coses no són lo que el PP vol que siguen sinó el que els tribunals decideixquen. Espere que els respetes com tot hom. L'opinió del PP es partidista (faltaria més) i ja que pendre-la com a tal. Per acabar el que cal donar es informació quan ´s'ha de donar (en el jutjat, en sede parlamentaria etc.) i guardar-se la moralina per a pendrese-la en forma de supositoris.

Anònim ha dit...

El PP amb aquestes actuacions no ens ensenya res. Menys gent cobrant com assesors i dedicació ja. No fan falta per a res. Sols estàn ahì per no treballar.

Anònim ha dit...

El TSJCV ha deixat clar que Camps ha mentit als i les valencianes.
Per tant, tenim un President mentider (MENTIROSO -sona més fort en castellà)

Anònim ha dit...

tambien tenemos un presidente del gobierno como pinocho y ahi esta.
por que no lo cuelgan, nos esta engañando constantemente con la crisis, cambiando ministros y colocando amigotes para que cobren de ministros de por vida.

Anònim ha dit...

De moment, el President del Govern d'Espanya (em pense que et referixes a Zapatero) no ha hagut de contar mentides davant d'un jutge com el Sr Camps.
I que conste que no vaig votar a Zapatero (tampoc a Rajoy)

Anònim ha dit...

Lo de Pinocho no lo entiendo. ¿Podrías aclararlo?

Anònim ha dit...

pinocho era un niño muy mentiroso, siempre inventaba historias que luego no eran verdad, (a que empieza a paracerese a ZP).
lo unico interesante que tienen que hacer los del PSOE es dedicarse a ver si le han regalado dos trajes o cuarenta a camps, cuantos le han regalado a la flaca (de la vega).
que se preocupen mas de la crisis y no pongan cortinas de humo que su mierda y sus mentiras salen ya por la puerta del congreso calle abajo.

Anònim ha dit...

Pinocho es el que ha mandado un (inspector) a los bares del pueblo, bueno solo a algunos.

Anònim ha dit...

Lo de Pinocho serà perque Zapatero és mentiros, ¿no?
¿Qui no es o ha segut alguna volta mentiros?

Anònim ha dit...

no es lo mismo apoyar que dejar pasar, por que todo el mundo cuando tenemos un problema vamos a ver si conocemos a alguien para que nos lo solucione.
lo intenteamos aunque solo sea intentar evitarnos una cola en algun sitio.

Adolfo Fernandez Penayo ha dit...

Hola, me ha gustado tu blog... Te invito a que visites algunos de mis blogs...
www.frasesmotivadoras.com dedicado a la meditación y el bienestar del alma
www.emule-configurar.com trucos para Windows e Internet
www.clipnoticias.blogspot.com noticias actualizadas en español
www.musicadelparaguay.blogspot.com

* El de l'oli * ha dit...

Em sembla molt curiós veure com hi ha alguns comentaris tan partidistes que deixen que els peguen canyà i damunt encara diuen "gràcies senyor" i els defenen.
És que no veuen que estan passejant-se a costa dels nostres diners? No se n'adonene que el TSJ Valencià és partidista a mes no poder? Aproven tot el que fa Mr Camps i su compi la Barberà?
Sembla que no, a més a més, encara tenen prou fetge per a dir "El teu partit és més corrupte que el meu! Recorda com al segle passat hi havia una tram del PSOE i tal i qual...".
Per mi eixe tipus de persones que polaritzen la realitat em donen fàstic. Tenen una bena als ulls i volen tindre-la! Són més feliços cagant-se en les institucions que no els són afins, en repetir una vegada i altra "i vosaltres més!".

En fi, que passen bones festes. Perquè quan el món torne a la realitat, allà per setember, pocs serem els que se'n recordarem de la trama Gürtel, del trajes de Mr Camps i de la mare que els va matricular. Una ceba ben verda per a ells!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...