Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 23 d’abril del 2017

La Unió Musical de Beniarrés guanya el concurs de bandes de Festes d'Alcoi


El jurat va decidir que aquesta formació va ser la millor en la Festa del Pasdoble de les 19 que van concórrer al certamen

Unió Musical de Beniarrés


La Societat Unió Musical de Beniarrés ha guanyat el concurs de bandes que convoca l'Ajuntament d'Alcoi en el Dia dels Músics. El jurat, format per professionals de la música, va decidir que aquesta formació del Comtat va ser la millor en la Festa del Pasdoble de les 19 que van concórrer al certamen. 

Divendres passat, coincidint amb la vespra de la Trilogia, es va celebrar el concurs de bandes en el qual els experts van valorar la uniformitat i la interpretació dels pasdobles per part de les 19 formacions participants. Després de puntuar, el tribunal va decidir atorgar el primer premi a la banda de Beniarrés, dirigida per José Antonio Llinares Igual, que durant la cercavila del Dia dels Músics va interpretar el pasdoble «Señorio Español» de José Alfosea Pastor. 

Com sol ser habitual en les últimes edicions, la formació musical guanyadora del certamen rebrà una quantitat econòmica per la distinció i en l'acte de presentació de la revista de Festes 2018 li atorgaran una placa acreditativa del premi aconseguit el passat 21 d'abril.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...