BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

diumenge, 23 d’abril de 2017

La Unió Musical de Beniarrés guanya el concurs de bandes de Festes d'Alcoi


El jurat va decidir que aquesta formació va ser la millor en la Festa del Pasdoble de les 19 que van concórrer al certamen

Unió Musical de Beniarrés


La Societat Unió Musical de Beniarrés ha guanyat el concurs de bandes que convoca l'Ajuntament d'Alcoi en el Dia dels Músics. El jurat, format per professionals de la música, va decidir que aquesta formació del Comtat va ser la millor en la Festa del Pasdoble de les 19 que van concórrer al certamen. 

Divendres passat, coincidint amb la vespra de la Trilogia, es va celebrar el concurs de bandes en el qual els experts van valorar la uniformitat i la interpretació dels pasdobles per part de les 19 formacions participants. Després de puntuar, el tribunal va decidir atorgar el primer premi a la banda de Beniarrés, dirigida per José Antonio Llinares Igual, que durant la cercavila del Dia dels Músics va interpretar el pasdoble «Señorio Español» de José Alfosea Pastor. 

Com sol ser habitual en les últimes edicions, la formació musical guanyadora del certamen rebrà una quantitat econòmica per la distinció i en l'acte de presentació de la revista de Festes 2018 li atorgaran una placa acreditativa del premi aconseguit el passat 21 d'abril.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...