Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 24 de setembre del 2015

Amb bici per la via vera del Txixarra

Diumenge 27 de Setembre es celebra aquesta marxa ciclista 



El diumenge 27 de setembre a les 8:30 h des de la Plaça d'Al-Azraq d'Alcoi ix la tradicional marxa reivindicativa "Amb bici per la via verda", amb l'objectiu principal de "recuperar trams perduts i tornar a donar-li utilitat", segons hi ha explicat el tècnic d'esports de Muro Ivan González a roda de premsa. Els municipis participants són Alcoi, Cocentaina, Muro, Gaianes, Beniarrés, L'Orxa i Villalonga. Finalment, les 128 persones inscrites sí que podran passar un dia en família, ja que Conselleria ha acceptat la seua celebració.

Com ja es tradició, la marxa per reivindicar l'utilitat de la via verda es torna a celebrar el 27 de setembre. L'eixida començarà a la Plaça d'Al -Azraq d'Alcoi a les 8:30 h. Després de passar per Cocentaina, Muro i Gaianes, els 128 participants esmorzaran en Beniarrés. Després seguiran la marxa cap a L'Orxa i Villalonga. El tècnic d'Esports de Muro, Pau Vicedo, ha recordat que "aquesta és una de les poques activitats que fan les comarques conjuntament".

Els inscrits poden gaudir de l'esmorzar, del transport de tornada per a participants i bicicletes i de l'assegurança que ofereix Mutua Levante. En representació de la companyia d'assegurances, Jorge Tomás hi ha comentat que "aquest és un patrocini més a l'esport i una bona manera de compartir una jornada en família".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...