BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

divendres, 21 d’agost de 2015

Moros i Cristians brillen a Beniarrés

La pluja ha parat just a l’hora de començar l’Entrada.
Amb el seu pas elegant han començat els Moros del Benicadell a desfilar pels carrers de Beniarrés poc més tard de les 19h. Enrere han quedat els temors per la pluja que 10 minuts abans ha mullat a tots els que esperaven el pas dels Moros i Cristians.


L’Entrada de les Festes de 2015 ha donat així començ amb la participació de xiquets i majors. Els moros han portat l’essència del desert amb ballets hipnotitzadors. Les seues esquadres, tant de blancs com de negres, fidels sempre a l’estètica de les tropes de la mitja lluna.


[Img #19460]

Després ha sigut el torn dels cristians. Els Guerreros del Cid han desfilat per Beniarrés per tal de frenar l’ofensiva mahometana. Les espases han fet acte de presència en el ballet i les esquadres han avançat amb pas firme.

La pluja ha donat pas als primers raigs de sol del dia. Els festers ho han agraït i han portat endavant un espectacle que han gaudit tots els assistents al poble i els propis veïns de Beniarrés.

[Img #19461]

Al finalitzar l’Entrada, s’ha celebrat la processó en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció i així ha conclòs el dia gran de les Festes de Moros i Cristians de la localitat de El Comtat.

Noticia publicada a Pagina 66

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...