Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 13 de juliol del 2015

La Societat Unió Musical de Beniarrés, segona en el III Certamen de Música Festera d'Agost

Dirigida per José Antonio Llinares.
La Societat Unió Musical de Beniarrés, dirigida per José Antonio Llinares, ha aconseguit el segon premi en el III Certamen de Música Festera d'Agost.


[Img #18769]

La banda del Comtat ha competit al costat de la Societat Musical L'Harmònica de Cox i la Societat Musical l'Aliança de Mutxamel. Les tres formacions municipals han interpretat com a obra obligada "Pepe el Gitanet" de José Luis Molina Gomis mentre que la banda dirigida per Llinares s’ha presentat amb el pasdoble ‘El Alboroque’ de José Luis Molina Gomis i d'obra lliure ha interpretat ‘Alcàsser de Elda’ de Rafael Mullor Grau.

El jurat, després de l'avaluació de les interpretacions, ha decidit atorgar el segon premi a la banda de Beniarrés amb 196 punts, tres menys que la vencedora del certamen que va ser la banda de Cox amb 199. La formació de Mutxamel ha aconseguit 159 punts.


El president de la Societat Unió Musical de Beniarrés, Carlos Jordá, , ha expressat que aquest és un bon resultat per a la banda. “Té molt mèrit que un petit poble com Beniarrés tinga una banda capaç de competir amb agrupacions musicals d’aquest nivell" ha manifestat Jordà.


Publicat a Pagina 66
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...