Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 25 de juliol del 2012

No tirem els diners, per favor



Tot sembla indicar que abans de que comença la lliga de futbol, el camp de “La Parà” tindrà gespa natural, segons m’he pogut enterar.

L’Ajuntament de Beniarrés va demanar a la Diputació d’Alacant una subvenció de 40.000 € “para la financiación de las obras de adecuación y acondicionamiento del campo de futbol mediante la implantación de césped artificial o césped natural por un importe de 40.000 € (sic).”

Tot sembla indicar que la subvenció ha sigut concedida al consistori i es procedirà a plantar-lo de gespa natural, possiblement abans de que comence la temporada 2012-2013 el FC Beniarrés.

Quan tots els poble que poden estan llevant els camps de gespa natural per els de gespa artificial per el seu elevat cost de manteniment tant humà, com d’aigua com, de maquinària com de productes químics per mantindre’l en òptimes condicions, a Beniarrés anem a posar-la al camp de “La Parà”.

Demane per favor que es destinen aquests diners a altres menesters i que es canvie la subvenció per un programa de treball per tal de contractar a el nombrós personal que ara es troba sense feina a Beniarrés.

Un camp de gespa a Beniarrés està condemnat a ser un fracàs i secar-se tot, tant per la calor com pel fred, per la falta de personal per al seu manteniment, per el seu elevat cost econòmic (amb la que està caiguent-nos), per que el camp no es troba tancat al públic i per molts altres factors que faran impossible la viabilitat d’aquesta important despesa.

El camp de futbol es pot millorar de moltes altres maneres però posar gespa natural serà tirar els diners i no estem per aquestes menesters. Que canvien aquesta subvenció per un conveni de treball que done feina a 3 o 4 persones del poble per un bon periode de temps.

Si volen es pot fer, sols falta la voluntat de fer-ho.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ho veig una aberració. No es pot fer unaconsulta popular per aprovar-ho? No hi han diners i anem a gastar-se´ls així? Crec que es una gran bojeria que no sé a qui beneficia...

gabri ha dit...

Pues nosaltres que jugem no sabem res, i el dimarts proxim em quedat per anar a entrenar ja. No crec que isca la gespà este fin de setmana...

Anònim ha dit...

Una consulta al poble és el que hauria de fer-se. A veure si es tant important la gespa, un moment... SI! Si que és important: per a fer-se la foto!

Anònim ha dit...

Que paguen el que deuen.

Anònim ha dit...

el beniarres c. f. te els dies contats per tant que fan? i sols fomenten un esport?....

Anònim ha dit...

“El peor analfabeto es el analfabeto político. No oye, no habla, no participa de los acontecimientos políticos. No sabe que el costo de la vida, el precio de las judías, del pan, de la harina, del vestido, del zapato y de las medicinas, dependen de decisiones políticas. El analfabeto político es tan burro que se enorgullece y ensancha el pecho diciendo que odia la política. No sabe que de su ignorancia política nace la prostituta, el menor abandonado y el peor de todos los bandidos que es el político corrupto, mequetrefe y lacayo de las empresas nacionales y multinacionales”.

Bertolt Brecht

Jordi ha dit...

No pot ser, amb un dèficit econòmic de -254 millons € ja ho tenim bé al poble de Beniarrés.

És clar que s'han de fer coses al poble, però poc a poc està morint i gastar esta quantitat de diners en aquest projecte no crec que siga el més apropiat. Caldria fer un estudi sobre les necessitat del poble per tal d'invertir els diners, en este cas a nivell esportiu però també en altres àmbits.

Vinga, el poble no es pot quedar parat!!!!

Jordi ha dit...

Yep, que he vist el meu comentari i m'he adonat que m'he equivocat amb la xifra de dèficit, mare quina animalada he posat. Volia dir -254 mil €, no milions, jajajajaja. Perdó per l'errada.

Anònim ha dit...

Fede por favor, aun q este comentario no corresponda a lo mismo, podrias comentarme quien decide los puestos de trabajo o jornadas q hacen algunos del pueblo q todos conocemos para el ayuntamiento? ademas q es lo q cobran estas personas ya q siempre se les vee tomando mesa y silla por los bares, lo pregunto por q parados desgraciadamente ay muchos y no se q es lo q se debe de hacer para poder hacer algun jornal, a parte de ser amigo o simpatizante del alcalde en cuastion, ya me cuentas y gracias por adelantado Fede

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...