Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 10 de juliol del 2012

La Generalitat Valenciana suprimeix 3 places docents al col·legi de Beniarrés




S’han fet públiques les xifres de supressions educatives que la Generalitat Valenciana aplicarà el proper curs, tot i que ja estan executades i publicades al DOCV. En total, 59 docents i 35 unitats menys són les xifres de les retallades en Primària i Infantil a les Comarques Centrals.

Al col·legi públic “Perputxent “ de Beniarrés aquest nou retall educatiu afecta a 3 professors. Concretament són les assignatures d’anglés, educació física i pedagogia.

Novament la Conselleria d’Educació aposta per els retalls com a mesura d’estalvi econòmic, fent-nos creure que no apostar per l’educació dels nostres fills es una manera de solventar la crisi, quan justament és el contrari, doncs cal apostar en educació i formació per preparar els nostres jovents cap un mercat laboral cada vegada més internacionalitzat i amb persones més qualificades i formades.

Aquesta retallada de professors a poblacions com Beniarrés i la semblants de la nostra comarca, agreuja més si cal, el problema del despoblament als nostres pobles, fent que les families jovents opten per elegir poblacions on establir-se amb un major oferta formativa per als seus fills, entre altres motius.


El govern valencià del Partit Popular ataca amb aquests retalls uns dels pilars bàsics de l’estat del benestar com és l’educació, una educació que déu ser pública i de qualitat per tal de forma als nostres fills cap un futur millor  i amb major formació.

El poble de Beniarrés deu ser conscient de l’atac que estem patint per tal de, poc a poc, o tal vegada, no tan poc a poc, es vol desmantellar un model educatiu que tots hem gaudit fins ara i cal que prenga una posició per tal d’evitar-ho.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si ho comprenem, los rurales no fa falta saber tant, tot lo public avall ( la plebe a treballar , callar i a pagar ) i vixca la privatització qie no tinga qiue no menxe i qui estiga malalt que es muiga.....mira quin gasto.....
POLÍTICA PEPERA!

en que no ens censuren internet ........ens enterarem d'algunes maquinacions dels polítics.
NO A LA PUGADA DE L'IVA!!!!!!
que se lleven politics i que un politic no tinga no se quants carrecs sense fer rres........

CORRUPTES

Anònim ha dit...

El poble está mort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...