Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 4 d’agost del 2010

L’altra Setmana Cultural



L’Ateneu Popular Arrels de Beniarrés organitza un munt d’aquest per a la setmana abans de Festes Patronals.


Informació rebuda de l’Ateneu Popular Arrels:

Enguany la setmana abans de festes, hem volgut realitzar una sèrie d'actes culturals i lúdics en contrapartida a la setmana cultural "oficial" organitzada per l'Ajuntament. Hem intentat realitzar les actuacions en horaris diferents per a que no és solapen les diferents activitats. No és la nostra intenció fer la "competència" a la programació de l'ajuntament si no de crear alternatives a aquesta. Animem a la gent a participar en les dos programacions. esperem la vostra col·laboració i assistència.


Dilluns dia 9 a les 23:00 Actuació de Pep Gimeno "el Botifarra" amb músics habituals seus que ens delitarà amb música popular valenciana, el lloc serà a l'ermita de Beniarrés, escenari fantàstic per un concert d'eixes característiques. Entrada lliure. Abans, cap a les 21:30h hi haurà sopar al mateix lloc a un preu de 10 euros, cal reservar plaça.


Dimecres dia 11, a les 9:30h "Ruta dels Arbres" Recorregut pels arbres més característics de Beniarrés. Eixida des del col·legi Perputxent.
Per la vesprada Contacontes a càrrec de Carlos Sellés en dues sessions:Una pels més menuts a les 19h en el patí del Centre Cultural Joan Fuster de Beniarrés. Altra per adults en el barranc del port a les 22:15. Hi haurà sopar baix-braç.



Dijous dia 12, a les 22h al Barranc del Port, projecció del documental "Més enllà del mur". Cançons contra l’apartheid" amb presencia de membres de la brigada de músics que ens contaran la seva experiència a Palestina. Hi haurà sopar baix-braç i servei de refrescs.

Divendres dia 13 a les 20:30h, pujada nocturna al Benicadell. Eixida desde l'ateneu.
Davant qualsevol dubte, suggeriment... en l'Ateneu o a ateneuarrels@gmail.com

8 comentaris:

Carles Tomàs ha dit...

No sé de qui haurà estat la idea de realitzar aquestos actes, però els llocs triats són d'allò més bo. L'ermita i el Barranc del Port, dos espais de la localitat ignorats i desaprofitats. Ja era hora que a algú se li ocorreguera fer-ne ús.

Anònim ha dit...

Es nota que no vius açí i no tens ni idea.Tots els diumenges anem a missa a l'ermita que per aixó es va fer i a l'estiu sobre tot tots els dies anem a prendre la fresca al Barranc del Port pero com no vius açi no t'anteres pero si que opines.

Carles Tomàs ha dit...

Benvolgut anònim: Gràcies per la informació. Menys mal que hi ha gent com tu que m'ínforma, perquè de no ser així, no sabria que al Barranc del Port es pot anar a prendre la fresca i que a l'ermita va gent a missa.
Si em permets i no et sap greu, els paratges, com els locals, poden servir per a moltes coses i aquestes que s'hi han programat tenen alguna cosa més que anar a prendre la fresca o anar a missa, que les dues coses estan molt bé.
Com bé dius, no visc al poble, però passe molt per eixos llocs i no es caracteritzen per estar massa aprofitats. M'entere de moltes més coses de les que creus i puc opinar del que vullga sense que ningú m'ho impedisca, a no ser que tu t'encabotes en el contrari.
Benvolgudissim anònim: crec que ja t'has manifestat contra mi alguna vegada més en aquestos comentaris en el sentit de què et sap greu que opine, comente o diga alguna cosa, ja que per a tu sols poden intervindre els qui viuen al poble. Crec que estàs equivocat. Tothom té dret a manifestar la seua opinió, visca dins o visca fora. Altra cosa és que la meua opinió siga favorable a les activitats que la gent de l'Ateneu realitze. Per al teu coneixement t'he de dir que és un grup que m'encanta per l'activitat que desemvolupa, cosa que altres com tu no sou capaços de fer. Estaré o no estaré d'acord amb el que fan o amb el que diuen, però és evident que tenen iniciatives culturals i que estimen el seu país més que no pas altres.
No m'allargue més perquè no acabaria, però, en el fons, açò és el que et pica; no el que visca fora del poble, que tan sols és una anècdota.
Pots continuar replicant els meus comentaris, però et demane que almenys siguen coherents i tinguen sentit.

* El de l'oli * ha dit...

Benvolgut anònim: podríes clavar-te les paraules agrejades per l'orto?

Anònim ha dit...

La fresca al Barranc del port, la preneu a fosques?

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim:
Cal respectar les opinions i gustos diferents als de cadascú. Jo era de missa, però ja no sóc. Pel contrari no em "clave" en aquelles persones que els agrada la missa, encara que hi ha una gran majoria d'ells que no solen respectar als que no hi van. Quan vages a comulgar, demana-li a Déu que t'ajude a augmentar la teua tolerància.

Anònim ha dit...

es que la intolerancia, es dir la veritat ? es deveres o no que la ermita es de la esglesia? i que jo sapiga no es un paratge, es l'ermita? que siga molt bonica o no es opinable per cert amb molt poques aportacions dels que no creuen i respetables tot siga dit de pas, peró no es veritat que estiguen ignorades s'estan gastan molts diners per a millorarla , per aixó no es just el teu comentari.
es de veres o no que no vius al poble ? entonces dir aixó o siga la veritat es intolerant?
vaja ja no entenc rés.
i respecte al barranc del port ,perdona carles però ets tu el que diu que está desaprofitat i jo tant sols el dic que desconeixes la realitat perquè no saps la de gent que va i segurament no sabras que s'han fet millores i que s´ha netejat el barranc i que es netetja continuament , per aixó lo de no vius açí , simplement perqué no ho veus tot , .
i perdona per dir el que pense peró es que crec que per a opinar de tot deuries de coneixer totes les parts i dades , no sols el que veus als blogs i altres similars. i ara no digues que no vullc que opines , que ja es coneguem la cançoneta , ha dit el que he dit i tu be ho saps. i per cert tu no saps el que jo soc capaç de fer per el meu pais i jo en ningun moment he anomenant al ateneu però se el que estic fent per el meu poble-

Carles Tomàs ha dit...

M'alegre, home, que et prengues el teu poble tan seriosament. També me'l prenc jo, tot i que no hi visc. Escorcolla per la xàrcia i comprova-ho. Si m'envies el teu nom (mitjans en tens per a fer-ho en secret si vols mantindre l'anonimat en este lloc), podré vore si tu també fas el mateix, cosa que m'alegraria.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...