Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 13 d’agost del 2010

Festes de Beniarrés 2010

Les festes patronals consten de quatre dies, del 15 al 18 d´agost. Quan arriben aquestes dates la gent de Beniarrés es transforma, en els seus carrers veus una bullícia de gent que ha vingut de fora a passar aquests dies amb nosaltres. La majoria són fills del poble que viuen fora i han vingut a passar les festes del seu poble juntament amb els seus familiars i amics.

La setmana anterior a aquestes festes ja sembla que Beniarrés està escalfant motors per a la seva festa principal. És la Setmana Cultural. Totes les nits hi ha algun acte de teatre,sarsuela, concerts, festival folklòric, nit de paelles...

DISSABTE 14 d'agost
11:00h: Al carrer Rosa Escrig es faran els AQUAJOCS per als més menuts. És una activitat lúdica i esportiva on els xiquets poden gaudir com mai de l'aigua.

21:00h: "ENTRAETA" de Moros i Cristians des del carrer la Creu passant pel Doctor Orero i fins l'Ajuntament vell. En acabar, l'esperat PREGÓ de Festes.

01:00h: Actuació de l'Orquestra THE VISSION

DIUMENGE 15 D'AGOST

FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE L'ASSUMPCIÓ

08:00h: DIANA a càrrec dels Moros del Benicadell i els Guerrers del Cid.

11:30h: RECOLLIDA dels Festers acompanyats per la Unió Musical de Beniarrés.

12:00h: Se celebrarà l'EUCARISTIA en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció. En acabar la missa es dispararà la traca i es farà l'acompanyament dels Festers als seus domicilis.

19:00h: ENTRADA DE MOROS I CRISTIANS pels carrers habituals.

21:30h: PROCESSÓ i CASTELL DE FOCS D'ARTIFICI.

01:00H: Orquestra KACIKE

05:30H: Tradicional CORDÀ..

DILLUNS 16 D'AGOST

FESTIVITAT DE SANT ROC. DIA DELS FADRINS

11:30h: Arreplegada dels Festers a càrrec de la Unió Musical de Beniarrés.

12:00h: MISSA en honor a Sant Roc. En acabar-se trindrà lloc a la Plaça de l'església una gran TRACA.

21:00h: PROCESSÓ dels joves del poble per acompanyar el seu Patró. Després, espectacular MASCLETÀ.

01:00h: orquestra THE MASTER'S

05:00h:CORDÀ amb 40 eixides en honor dels Fadrins.

DIMARTS 17 D'AGOST

FESTIVITAT DEL SANTÍSSIM CRIST DE L'EMPAR

En fer-se de dia, revolteig de campanes.

11:30h: Arreplegada dels Festers i Festeres.

12:00h: EUCARISTIA en honor del Santíssim Crist de l'Empar. Després, TRACA.
En acabar-se, els Festers seran acompanyats per la Unió Musical.

19:00h: Divertida RETRETA a càrrec de les Filaes per l'Alameda i Cova Santa.

21:00h: PROCESSÓ del Crist de l'Empar. Una vegada finalitzada es farà el CASTELL de focs d'artifici.

01:00h: Orquestra GRUPO COYOTE

05:00h: Tradicional CORDÀ.

DIMECRES 18 D'AGOST

FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE LA COVA SANTA

De bon matí, gran revolteig de campanes.

11:30h: Recollida dels Festers acompanyats per la Unió Musical de Beniarrés.

12:00h: Solemne MISSA en honor a la nostra Patrona. Després de l'eucaristia, gran TRACA. Acompanyament dels festers a les seues cases.

19:30h: OFRENA de flors a la Santíssima Verge de la Cova Santa.

21:00h: Tradicional PROCESSÓ de la Nostra Mare amb la parada obligatòria de l'Alameda per tirar el castell de focs d'artifici. Es continuarà la processó fins la Plaça de l'Església on es farà el "fervori" per acabar amb l'Himne de la Mare de Déu de la Cova Santa.

01:00h: Orquestra TITANIC

05:30h: Acomiadament de les Festes 2009 amb l'última CORDÀ de l'any.

L'AJUNTAMENT INFORMA QUE HI HAURÀ SERVICI DE GRUA PER A LA RETIRADA DELS VEHICLES QUE ESTIGUEN MAL ESTACIONATS ALS CARRERS ON ES REALITZEN ELS ACTES ("CORDÀ", BALLS, PROCESSÓ, "ENTRÀ"...).


Aquest in formació es còpia literal del que apareix a la web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés. Sorpren i molt quan es lleig “Totes les nits hi ha algun acte de teatre,sarsuela, concerts, festival folklòric, nit de paelles...” o que el dia 18 d’agost a les 5:30 hores “Acomiadament de les Festes 2009 amb l'última CORDÀ de l'any”.

Tot no es copiar i pegar, cal pegar-li una llegida abans de posar la informació a la web OFICIAL de l’Ajuntament de Beniarrés. Que tingau unes Bones Festes Patronals 2010.

16 comentaris:

* El de l'oli * ha dit...

Parlant de copia-i-pega, algú se n'ha adonat que les dates del llibre de festes estan equivocades?
Pareix ser que han utilitzat el mateix que el de l'any passat i clar, els dies de la setmana no coincideixen...

Indiecat ha dit...

Visiteu Indiecat, el nostre portal de música en català. Amb més de 25.000 entrades en sol un any. Informació, videos, descàrregues, entrevistes...
Tot a http://indiecat.tk/
Una abraçada

Anònim ha dit...

Hay que echar a todos los malfariendos de asesores que hay en la Diputacion de >Brugal. Se estan forrando con nuestro dinero.
Este año nos han cobrado tres recibos de basura. Y despues solo a misa a que le perdonen. Ay ay ay,

Anònim ha dit...

Qui és el responsable del llibre de festes d'enguany?
Per les errades tan descomunals que hi apareixen, caldria que se n'anara a casa i deixara el càrrec que desenvolupa a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

i la titanic? que ous tenen!!! ens la peguen com volen, quan veig a luis caminan amb eixe temple sols puc veure 3000€ mensuals arrastrant els peus cap amunt i cap avall, el que faria jo amb eixos diners i ell ni tan sols els sap lluir... bò, men vaig de vacances a veure si al tornar els del PAMER ja an acabat de netejar els bancals de cesar i comencen els meus, que falta tenen!!! els bancals i els del PP, de neteja dic

eternamenteyolanda

Anònim ha dit...

no tens ni pu-- idea dels "recibos" de la brossa , te han cobrado tres de los cuales uno es de 2009 que no se habia cobrado , lo que pasa es que siempre llevabamos uno de retraso,y si tienes algo que denunciar por que no vas a los juzgados, o ¿porque no fuiste el año pasado a preguntar porque no se habia pagado?`por si no lo sabias en dos legislaturas no se ha subido ningun impuesto , y creo que la vida va subiendo , pero eso ni te interesa ni seguramente te importa , y mira por donde¿por qué no te quejas de la subida de la luz, y de los recortes del estado al municipio , y de la subida del iva ? te estas metiendo con personas que hacen lo imposible por mantener los precios lo que pasa es que no son de tu agrado y como no tienes ni pu idea,ladras por que opinar sin consultar o comprobar es equivalente a ladrar y no te que jes por que tu estas llamando ladron sin pruebasydeladronvienelodeladrar .
y respectoal comentario numero 5 fede creo que no deberias permitir eso , una cosa es opinar y otra meterse con las personas anonimamente te invito a que le digas al anonimo que para esas cosas al menos hay que dar la cara y por cierto tu bien sabes que cobra 1800 eruos al mes y si se lo han ofrecido lo normal es que lo acepte pero que yo sepa no esta robando a nadie o es que los asesores de zp estan robando.o los asesores del alcalde de gandia etc.. y por cierto fede tanto que te gusta explicar por que no alcaras lo de la basura? ah y por cierto la última orquesta de fiestas espectacular .

Anònim ha dit...

El clavar-se amb una persona de manera explícita no ho deuria permetre el responsable del blog. Ara, si eixa persona té un càrrec públic com l’alcalde, ja no és igual, eixes persones estan exposades a les crítiques del públic.
Parlant d’alcaldes i autoritats: Qui podria explicar com es fa el repartiment de vares de comandament en les processons?.
De normal véiem una vara (la principal) per a l’alcalde, que presideix la processó. Una altra per al segon alcalde, i la tercera, per al jutge.
Però en la darrera processó de la Cova Santa, l’alcalde no en duia. Yolanda en duia una, el jutge, un altra i la tercera la portava Jesús, el gendre de “Tavio”. Algu sap qui presidia la processó?.
A la processó anaven alcaldes de poblacions veïnes i Mª Vicenta, que és diputada electa en les Corts Valencianes. Algú sap quin càrrec té Jesús?

Anònim ha dit...

es alcalde d'un poble d'albacete

Octavio, cunyat de "Jesus" ha dit...

No es per res pero li diuen Angel, no Jesus, i si es alcalde de un poble de la provincia de Albacete que es diu Alcadozo.Jo no estava en la proveso i no se perque ell portaba la vara.

Anònim ha dit...

Jesús portava la vara perquè li la dóna l'Alcalde, està clar.
El que no entenc és per què ell no en duia.
Algú ho sap?

Anònim ha dit...

A mi em van dir que l'alcalde no duia la vara perquè com Mª Vicenta tampoc la duia per fer-li "companyia".

Anònim ha dit...

Si les vares que es duen en la processó són per presidir-la, està clar que de les persones que hi anaven la de major càrrec polític era Mª Vicenta. Dóna la sensació que per no donar-li la vara per presidir a Mª Vicenta, Luis va preferir no dur-la i no fer ni d'alcalde. Aleshores, qui feia d'alcalde, Yolanda?
Es va passar el protocol pel forro Luis?

Anònim ha dit...

que més dona qui portara la vara, la varà ens la estan pegan entre tots, jo sols veia una colla de mantenguts!!!... els d'aci, la d'Alcocer, el de Planes, el de l'Orxa... vares? ja veus de que vos preocupeu!!!

eternamenteyolanda

Anònim ha dit...

Molt bó el concert de festes. I espectacular el correfocs.

Anònim ha dit...

A l'anònim de "que mes dona qui porta la vara...".
1. Els regidors de l'Ajuntament els hem elegit democràticament en les últimes eleccions.
2. Els actes oficials on ells hi participen són seriosos i necessiten d'un protocol inflexible i establert.
3. En les processons on participa l'Ajuntament (encara que és herència franquista) cal dur un protocol com els duen els representants de l'església (presidir, acompanyar, etc).
4. Les vares que duen representen el poder que els hem atorgat els ciutadans al elegir-los.
5. Hi ha qui considera important els protocols d'actuació en aquelles activitats serioses.
Si tu no ho veus així, respecte la teua opinió, no la descalifique. He intentat raonar la meua.

Anònim ha dit...

A l'anònim de "que mes dona qui porta la vara...".
1. Els regidors de l'Ajuntament els hem elegit democràticament en les últimes eleccions.
2. Els actes oficials on ells hi participen són seriosos i necessiten d'un protocol inflexible i establert.
3. En les processons on participa l'Ajuntament (encara que és herència franquista) cal dur un protocol com els duen els representants de l'església (presidir, acompanyar, etc).
4. Les vares que duen representen el poder que els hem atorgat els ciutadans al elegir-los.
5. Hi ha qui considera important els protocols d'actuació en aquelles activitats serioses.
Si tu no ho veus així, respecte la teua opinió, no la descalifique. He intentat raonar la meua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...