Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 23 de juny del 2020

Perquè ho fan?

La setmana passada algú va decidir vindre a la nostra casa i matar a Torby, la nostra gateta.
Adoptarem a Torby fa 3 anys de la Protectora de animales Vinculados d'Albaida perquè decidirem donar-li una família a un gatet que tinguera poques oportunitats de ser adoptat, i va aparéixer ella, víctima d'abandonament i atropellament, amb un temor horrible cap a persones i el seu entorn. Però passats els dies a casa, es va convertir en la gateta més tendra, dolça i afectuosa del món, demanant mimos en veure't i abraçant-te quan l'agafaves en braços. A més pràcticament totes les nits dormia feta una boleta al meu costat o entre Pablo i meua. La volíem moltíssim.
El dimarts al matí la trobarem al terra, sense vida, i en revisar el seu cos vam veure un forat molt característic.
Portarem el seu cos al nostre veterinari ( Clinica Veterinaria Cervantes) perquè determinara la seua mort i el veredicte va ser que algú li va disparar, el balí va travessar els dos pulmons i va morir a poc a poc. Així que ja no sols és que l'havien matada, sinó que a més va morir sola i patint.
Els animals, tinguen família o no, no mereixen un final així i aquesta persona està cometent diversos delictes, ja que els seus fets suposen infraccions administratives i són delicte segons el codi Penal, amb penes de presó, inhabilitació i/o sanció econòmica.
Si és dur perdre a algú que consideres part de la família, és més dur saber que algú deliberadament ha vingut a la teua casa a disparar a propòsit a un dels teus animals.
Tenim l'informe veterinari, tenim el balí (amb punta) i tenim un veterinari i una advocada Camps i Cia. que si com a professionals són grans, com a persones són enormes i ens prestaran els seus serveis per a denunciar el fet tan horrible i que no torne a succeir.
Sabem que hi ha algú que es dedica a matar animals(gats) a Beniarrés, per dins i al voltant de la població, sabem que hi ha més persones afectades, per això hem decidit no callar aquesta vegada, així que si algú sap alguna cosa, sap qui es o algú vol unir-se a la denúncia dels fets contant la seua propia experiéncia, estarem encantats de col·laborar.
I si ens pots ajudar compartint, t'ho agrairíem de tot cor.



Comunicat estret del perfil de facebook d'Aranza Gozalbez Nadal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...