Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 24 de maig del 2017

El Club de pilota de Quatretondeta ret homenatge a Lluiset

Diumenge 28 de Maig a Quatretondeta

El Club de Raspall Quatretonda retrà, el pròxim diumenge dia 28, un homenatge al gran jugador de raspall Jose Luís Tomás Sanchis, més conegut com “Lluïset”. Nascut a Beniarrés allà pel 1968, ha jugat a pilota des de menut als carrers del seu poble i, després, als trinquets de raspall de Castelló de Rugat i de la Llosa de Ranes, així com al Genovés, El Zurdo, Piles... Tanmateix, va haver de deixar de jugar durant un període de temps per allò que diuen que, malauradament, ni ara ni abans es pot viure de la pilota. El seu amic Roberto de Palomar el va rescatar quan tenia 36 anys perquè tornara a jugar per al club de Beniarrés i, després, al d’Alzira i així va aconseguir que arribara al més alt del nivell d'aficionats, ja que va guanyar dues vegades l’autonòmic de trios i va ser proclamat cinc vegades campió autonòmic de parelles en la modalitat de raspall, on va guanyar enfront de grans rivals com el Moro d'Alcàntera, a qui va derrotar en una final mítica al trinquet de Xeraco. Alguns d’aquests títols, però, els ha aconseguit després de la retirada definitiva de Roberto, amb els seus companys també inseparables Juan i Trini de Xeraco.

Allà on va és estimat tant per jugadors com per aficionats i mai ha rebut una mala paraula ni un mal gest. Un home que sense arribar a ser el que anomenen un “figura” ha esdevingut, per als membres del Club de Pilota de Quatretonda, qui millor representa els valors de la pilota valenciana: cavallerositat, companyonia, humilitat, però sense deixar de banda la competitivitat, ja que es deixa la pell en cada partida, ja siga en un campionat o en les festes d'algun poble.

Tot el club i l’escola de Quatretonda, així com els seus amics, viurem un dia de pilota i un dinar de germanor. A més, se l'obsequiarà amb un detall únic de l’artista de Bellreguard Ferran Molió, gran aficionat a la pilota que està fent unes escultures molt especials del nostre esport.

Llig l'entrevista a Lluïset de PilotaVeu en el següent enllaç: Entrevista a Lluïset



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...