BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dijous, 26 de març de 2015

Luis Tomas Lopez candidat del Partido Popular a l'alcaldia de BeniarrésEl passat 20 de Març el comite electoral del Partido Popular de la província d'Alacant, va nomenar els alcaldables d'aquesta formació política en algunes poblacions menors de 20.000 habitants, en la qual es troba Beniarrés.

Aquest órgan intern del PP va nomenar a Luís Tomas Lopez, actual alcalde de Beniarrés, com a cap de llista del Partido Popular a l'alcaldia de l'Ajuntament de Beniarrés.

Si fa uns mesos la negativa per part de l'actual alcalde, Luis Tomas, a tornar-se a presentar per a encapçalar la llista a l'alcaldia, es feia pública de pròpia veu, ara ha canviat de parer i no serà així, tornant-se a presentar per sisena vegada. Els motius del canvi de decisió sols ell el pot donar.

Pel que fa a la resta de formacions polítiques que es presenten a les properes eleccions locals del 24 de Maig, si no hi han noves formacions que es presenten, serà per Compromís Pep Jordà i per el Partit Socialista del país Valencià Jesus Gozalbez.

El proper diumenge 24 de Maig, tots i totes els majors de 18 anys censats a Beniarrés estem citats a participar en aquesta "festa" de la democràcia, que és l'elecció de la gent que formarà l'Ajuntament del nostre poble, Beniarrés.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es presentara LLuis i despres pirara a que li donen un nou treball a dit i ficaran a El padre que no se quans anys porta sense treballar , no viu al poble i per a que parlar del que pensa del colegi del poble.

Anònim ha dit...

es normal que luis se vuelva a presentar, no tiene oficio ni beneficio y mientras no le den otro buen trabajo vivira del cuento, inteligente no sera pero listo es un monton el colega

Anònim ha dit...

Tranquilos que Luis volvera a ser alcalde y el PP volvera a governar Valencia y si por una de aquellas no governara, solo os abria costado 25 años de gobierno popular una crisis mundial y que esten todos imputados en casos de corrupcion , si no ganais retiraros porfavor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...