Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 11 de febrer del 2015

Es moment de construir una pista de pàdel?

El poble de Beniarrés ha entrat dintre del Pla Provincial d’Obres i Serveis que la Diputació d’Alacant ha convocat per a l’any 2015. El pressupost destinat per al nostre poble ronda els 140.000 € que seran invertits en les obres que l’equip de govern del Partido Popular, que té la majoria absoluta a l’Ajuntament de Beniarrés considere oportú. Es a dir, i per a que quede clar, els diners venen per al que s’han demanat no venen per al que la Diputació vol, sino per al que l’Ajuntament demana, en aquest cas els 5 representants del PP.

Projecte pista de pàdel
En un principi sempre es bo que arriben inversions al poble i que milloren el benestar de tots, el dia a dia dels qui vivim a Beniarrés, augmentant els serveis i responent a les necessitats que els ciutadans demanen.

En aquest cas, l’Ajuntament de Beniarrés, i quan dic Ajuntament de Beniarrés em refereisc als 5 regidors i regidores del Partido Popular, que amb la seua voluntat han volgut que aquests 140.000 € es destinen a millores en les instal·lacions esportives que hi han al costat del camp de futbol de “La Parà”, sent que’l gros de la inversió va destinat a la construcció d’una pista de pàdel.

Desconeixc les demandes de la gent que viu a Beniarrés per a que l’Ajuntament haja optat en gastar-se la major part d’aquests diners en la construcció d’una pista de pàdel, quanta gent juga al pàdel i quina  és la demanda social per a que s’haja elegit invertir en aquesta construcció. En contraposició, per exemple, si que hi havia una demanda social, amb arreplegada de signatures, per obrir la piscina del poliesportiu municipal  i que  es va desestimar per estalvi econòmic, havent demanda, com hi havia per part de la gent de Beniarrés. No ho entenc.

Poblacions com Gorga han optat en invertir els diners del Pla Provincial en la construcció d’una biblioteca moderna, amb accés a internet, accessible a tothom i que es una inversió de futur per a la formació dels nostres jovents. Ja vegeu els diners venen del mateix organisme però cadascun els gasta en el que considera més prioritari.
Raqueta i pilotes de pàdel

També me s’ocorreix  que es podrien destinar a convertir algun local municipal, que actualment es troba en desús, com per exemple la planta baixa de les antigues escoles, en un centre social per a jovents, ja que aquest col·lectiu no té cap lloc on passar el temps lliure com si ho tenen altres col·lectius. Tal vegada si votaren altra cosa seria.


Sincerament, pense que l’Ajuntament de Beniarrés no deu gastar-se aquests diners en la construcció d’una pista de pàdel, doncs ni es una demanda social per part de la gent ni el moment econòmic que tots i totes estem patint ens permet aquestes instal·lacions. Cal prioritzar les poques inversions que ara ens arriben al poble per tal de dinamitzar l’economia, per a crear llocs de treball i per tal de millorar la vida de la gent que hem decidit viure a Beniarrés.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Son molts diners per a una pista de Padel. Cada dia m'agrada menys el que fa la classe política. Sols volen "apuntar-se uns tantos" vespra de les eleccions, es patètica laforma de fer les coses, cada vegada pitjor. Ara, la culpa la té la gent que els votem. Em fa fàstic.

Anònim ha dit...

Una biblioteca amb ordenadors per conectarse gratuitament (temps controlat) i poder fer fotocopies pagades crec q sería molt educatiu......que volen imitar als liders del PP..? Pos están molt mal mirats....i no se com acabara aquest país per la seua culpa.......aixi es q gasten els diners públics pel be del poblé i no pensant en malinvertir.....en els temps que corren....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...