Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 11 de desembre del 2007

Perquè no deixem de vore Canal 9?

Ja hi ha prou de manipulació informativa

TV3 sols és la punta de l’iceberg, la més visible, de la política comunicativa del govern del PP. Hi ha molts altres mitjans – valencians, fets ací, que no patisquen els blavers! – que Camps i el seu equip d’assessors ja ha censurat. El que passa és que la notícia ha passat desapercebuda o no s’ha sabut perquè no l’hem vista ni a l’informatiu de Canal 9.

Fa just ara 2 Nadals que el govern valencià regalava a empreses amigues pràcticament el 90% de les llicències de TDT, un dels sistemes principals que hi haurà d’emetre i veure televisió en el futur. Entre els afortunats, hi ha grups de comunicació vinculats amb Federico Jiménez Losantos de la COPE, l’ex diputat del PP Julio Ariza o l’ex directora general de TVV i destacada zaplanista Genoveva Reig, aquesta mateix empresa gestiona el Canal 37 d’Alcoi. Que casualitat, no?

El Canal 9 del Sr, Camps, ens costa tots els valencians, barbaritats de milions d’euros per a llavar-nos el servei i dir: ”Ho ha dit Canal 9” o “Ha eixit a Canal 9” i silenciar gran part de la realitat que ocorreix als nostres voltants, als postres pobles, a les Corts Valencianes, es a dir, ens fan creure i veure el que volen.

Cal pillar molta informació de diaris, Internet, altres Canals de televisió, emissores de ràdio per a crear-se una opinió i poder opinar i no sols viure i menjar del Canal 9.

Per això vaig a estar una bona temporada ( ja anava fent-ho) sense veure el Canal 9 (encara que ploga , pedregue o neve que sembla que s'alegren quan succeix algun fenòmen d'aquests).
Fes-ho correr i apunta't. Entre tots podem fer alguna cosa. La unió fa la força.

Aconselle llegir una article de Lucia Calvo ací

1 comentari:

Anònim ha dit...

Però que tu encara veus Canal 9?. Jo desde que en l'època de Lerma hi havia un programa on eixien dones amb vidrioles a l'altura dels pits cantant allò de "a guanyar diners...." vaig deixar de veure'l.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...