Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 20 d’abril del 2011

Candidatures a les Eleccions Locals


Al BOP d'Alacant nº 78 de 20 d'abril han eixit publicades les candidatures que es presenten a les properes eleccions locals a l'alcaldia de Beniarrés.

Ací les teniu:

MUNICIPIO DE BENIARRÉS

1) PARTIDO SOCIALISTA OBRERO ESPAÑOL

1 JESÚS ÁLVARO GOZALBEZ LOPEZ
2 MARÍA JESÚS NAVARRO LADIÑA
3 FREDERIC JORDÁ CRESPO
4 MARÍA VICENTA CRESPO DOMINGUEZ
5 IGNACIO MENGUAL LOPEZ
6 JUAN JOSÉ JORDÁ TOMAS
7 GEMMA GOZALBEZ VALLÉS
8 SILVIA NEGRO GILABERT
9 MARÍA JORDÁ TOMÁS

SUPLENTES

1 ENRIQUE NAVARRO LLOPIS
2 COPÉRNICO VALOR VALOR

2) BLOC NACIONALISTA VALENCIA-COALICIO MUNICIPAL

1 JOSEP LLUIS JORDÀ NAVARRO
2 MIGUEL ÀNGEL SANCHÍS JORDÀ
3 MARIA OLIVIA DOMINGUEZ MONCHO
4 GABRIEL CLOQUELL MONCHO
5 ESTELA GILABERT MONCHO
6 FRANCESC JOSEP MOCHO I TOMÀS
7 ISABEL SANCHEZ LOPEZ
8 CARLOS JORDÀ MARTÍNEZ
9 MARIA DOLORES CRESPO NEGRO

SUPLENT 1 ALAN CHANCA GINER
SUPLENT 2 MÓNICA CERDÀ CALAFAT
SUPLENT 3 FRANCISCO JOSÉ CASTAÑER MONCHO
SUPLENT 4 BENJA BONELL NAVARRO

4) PARTIDO POPULAR

1 LUIS MIGUEL TOMAS LOPEZ
2 FRANCISCO BERNARDO SELLÉS SANCHIS
3 NOEMI CRESPO LOPEZ
4 IGNACIO TOMÁS LORENTE
5 GEMMA GARCIA DOMINGUEZ
6 JOSE ANTONIO GILABERT TOMAS
7 MARIA DEL ROSARIO MONCHO REIG
8 YOLANDA CALBO MONCHO
9 GEMA VALOR MONCHO

SUPLENTES

1 JUAN PEDRO CARAVACA MARTINEZ
2 MARIA ANGELES VICTORIANO LAVIÑA
3 GUADALUPE SANMIGUEL TOMAS

31 comentaris:

Anònim ha dit...

LA LLISTA SOCIALISTA M'AGRADA BASTANT. TAMBE M'AGRADA QUE JOSE VICENTE SANJUAN NO APAREGA, AIXO VOS GARANTITZA EL MEU VOT. ELS DOS PRIMERS DE LA LLISTA NO TENEN MOLTA EXPERIENCIA PERO ELS DOS QUE VAN DARRERE SEGUR QUE ELS AJUDEN I ACONSELLEN MOLT BE. SORT

Beniarres al dia ha dit...

No veig just de que parles així de Jose Vicente Sanjuan, sense coneixer-lo políticament, ni tal vegada com a persona.

Tots tenim etapes en la nostra vida, i cadascú es lliure de dir fins ací he arribat i més si esperes res a canvi més que treballar per al teu poble.

Qui li ha tocat la porta, li l'ha obert i l'ha ajudat, sense grans parafernalies ni omplint-se la boca després per haver-ho fet, simplement, perque podia fer-ho.

M'alegre de que tingues intenció de votar-nos. Si molta gent pensa com tú, podrem fer un millor Beniarrés per a tots i totes.

Anònim ha dit...

Sabria algú dir-nos qui és el nº 6 de la llista del PP (JOSE ANTONIO GILABERT TOMAS)?

Anònim ha dit...

SI EL Nº 6 ES TONICOOOOOOOOOOOOO.

ALA ANEU.

Jose Vicente Sanjuan ha dit...

Fede, gràcies per la teva defensa. Crec que no fa falta, en un poble com el nostre tots es coneguem i sabem qui són i el que fan. A mi tots en coneixen i de segur que el que s'amagat darrere de l'anonimat si es valent i s'identifica també el coneixerem.
Que tingau tota la sort que mereixeu, però sobretot tu fede, hem treballat junts i eres un gran colaborador i se quan vols el teu poble i el que treballes per ell de manera desinteressada..

Anònim ha dit...

al menys jv tenia estudis, quins té Jesús? els mateix què luís? ja veus!
i el bloc, farà algo o tan poc? espere que si.
canvi, canvi, canvi!
escriu canvi tantes vegades com el desitges i el canvi és farà realitat!
canvi, canvi, canvi!

Anònim ha dit...

No es Tonico, es el germà de Nieves la Mardanota.

Anònim ha dit...

creo que es uno que vive en valencia y viene aqui a votar

Anònim ha dit...

¿TONICO NO ES GILABERT DOMINGUEZ?

Anònim ha dit...

SI DIC EL QUE DIC DE JOSE VICENTE ES JUSTAMENT PERQUE CONEC EL SEU TALANT, A VEGADES UN TANT DISPERS. PERQUE NO VA EN LA LLISTA? ES QUE JA NO VOL O HA EIXIT TARIFANT O L'HAN FET FORA? PERQUE JA SABEN QUE MOLT BE NO ES DU AMB MARIA VICENTA.
SORT JESUS

Anònim ha dit...

al tercer anònim: Dir-li que Tonico al segon cognom és Domínguez i no Tomás així que no és ell ,si no s'han equivocat a les llistes.

Anònim ha dit...

No hi ha cap errada en el nº 6 de la llista del PP, com vaig dir anit es el germà de Nieves la Mardanota i no Tonico.

El que no tinc mol clar es qui es la nº 9 del PSOE MARÍA JORDÁ TOMÁS, perqué jo pensava (per la foto que hi ha en el blog de Socialistes de Beniarrés) que era Maria la filla de Pep de Bosina, però ella es Borràs de 2º i no Tomas.

Anònim ha dit...

Als germans de Nieves no els diuen Arturo i Àlvaro?

Anònim ha dit...

que anit tenies sont els germans de nieves sont Avaro i Arturo. Sabut.
este mati estas mes claret. jejejeje.....

Anònim ha dit...

on viu francisco bernardo?
on viu noemi crespo?
on viu ignacio tomás?
on viu gema valor?
on viu jose alvaro gilabert?
on viu yolanda calbo?
on viu caravaca?
aquestes persones pagen els seus impostos a altres pobles i volen administrar els nostres diners?
i ho faran, el pijor és que ho farán!

Anònim ha dit...

la llista del PSOE fa una insoportable olor a naftalina!!!
los mágicos ochenta!!!
together forever!!!
pesadilla en elm street!!!

Anònim ha dit...

Aleshores, el que cal fer fer és no votar-los. O votar al PSOE o al BLOC.

Luis ha dit...

anonim que pregunta on viu la gent.... tu on vius? o millor qui eres? tens vergonya,que t'amages darrere d'un anonim? estes persones que tu critiques per que no viuen circunstancialment a Beniarres,trauen la cara per el seu poble; no com tu que darrere d'un anonimat el permeteixes el luxe d'opinar .o es que aradones tu patent deser de beniarrés? trau la cara,argumenta,i opina sobre la validesa d'aquestes persones .¿per casualitat has fet tú mes que francisco per els xiquets de Beniarrés en estos 4 anys? o has treballat per Beniarrés tant per yolanda aguantant de tot estos 4 anys? es que han fet la gestió desde facheca o tollos ? o no t'anteres ? peró tu que saps on paguen els impostos? a vore si algú en paga mes que tú? i no oblides mai que son de Beniarrés o si no ho proves preguntalos d'on son i segurament t'ho explicaran.

Anònim ha dit...

No sé si LUIS és l'actual alcalde, però pense que algo de raó té. I no és que em parega bé el ha fet com a alcalde.

Anònim ha dit...

per mi, com si foren de la lluna, la realitat és que a beniarrés no viuen, ah! i la yolanda a guantat de tot de tot! a vanvi de cobrar i al francisco bernardo abans d'aquestos quatre anys ton poc li se veia el pel i no cal que et surfures tant que tornareu a guanyar, tranquilo no te pongas nervioso, tranquilo
tranquilo majete en tu sillón!!!

Anònim ha dit...

És veritat, Yolanda ha estat cobrant un jornal per fer el que ha fet. Per tant, com en qualsevol feina, si cal aguantar, s'aguanta. A banda d'això, ha demostrat ser una maleducada i pretotent de cara al públic. I Francisco ha fet el que han fet els darrers regidors d'esport.

Anònim ha dit...

a Luis: xe que t'han escrit tota eixa parrafada tant prepotenta? no se com traus tant la cara pel poble que el fan hasta el pregó de festes ....realment t'interessa el poble? vinga home que sóc dels teus i te'n has passat mil pobles...

Anònim ha dit...

Si és el nostre actual alcalde el del comentari, hem pareix un poc vergonyós que un alcalde es defense així, hem pareix que es rebaixar-se un poc, però bo, de tots es sabut que de on no hi ha… el sr Francisco, no ha fet més per els joves del poble que altres, es més, crec que el justetet i no ha hagut massa recolzament a esports que no siguera el futbet, i de les beques esportives, tinc entès que aquest any esteu donant les del any passat encara… (una gran vergonya) i no quan tocava, sinó quan estigueren a meitat d’un gran acte on assistira gent (ridícul, ja que la quantitat o necessitat de la beca no canvia per el nombre de persones que hi hagin presents ). Yolanda es una poca vergonya, molt be estava ella de baixa mentre estudiava oposicions... y el senyor Luis si que deuria de tenir vergonya de donar la cara si, negar que l’ajuntament està endeutat fins les celles y denunciat .A més, sols han fet que inaugurar centres, museus, gimnàs y no tenen ni personal que treballen, ni articles necessaris ni están oberts al públic, ni res de res, tot fet de preses i corrents per quedar be. No se que penseu vosaltres, però jo, que açò hi ha que canviar-ho però ràpid!!

Anònim ha dit...

Jo crec que molta gent del poble creu que yolanda ha abusat un poc de la seva diguem-li "autoritat" o es que no es recorda aquella vesprada en la que es va tindre que dividir un fragment de la piscina per a que poguera nadar tranquila? Tal vegada el PP haja guanyat vots al fer-la de les últimes de la llista.

* El de l'oli * ha dit...

Segur que tirar enrrere a Yolanda ha sigut una cosa bona, però millor hauria sigut fer-la fora de la llista.

Anònim ha dit...

Crec que el poble necessita gent amb un cert nivell, i sobretot amb estudis, no amb obrers i alcaldes sense l'ESO.

Beniarres al dia ha dit...

Voldria fer una reflexió sobre el comentari que diu que Yolanda ha abusat de la seu autoritat.

El meu tracte amb la regidora Yolanda ha sigut en les session plenàries, per tant desconeixc si ha abusat de la seua autoritat com afirma l’anonim. Si que havia sentit paraules de veïns i veïnes que ho havien dit però personalment no ho he patit perque no he tingut cap tracte amb ella.

Igual que m’ho jo havia escoltat aquestes comentaris, també era sabedor Luis i la resta de companys del PP del que es deia d’ella i el seu tracte davant dels veïns i veïnes, que eren els qui li pagaven el sou. Mentrestant Luis guardava silencia i ha deixat passar els dies fins la finalització de la legislatura, consentint-ho.

Igual que en la passada legislatura altres regidors li feien la feïna bruta de cara a l’oposició, quedant Luis com a “bon xic”, en aquesta legislatura la feïna bruta li ha tocat fer-la a Yolanda, quedant novament Luis com el “bon xic”, sent igual de responsable ara i abans de tot el que ha passat i passava, doncs Luis era i és el responsable del que passa a l’Ajuntament.

Anònim ha dit...

me parece que todos aquellos que dicen que yolanda no vive en beniarres es por que no la conocen pues ella vive ahi desde que nacio no como otros

Anònim ha dit...

Almenys no parles en castellà per a afirmar que una persona és de beniarrés quan tot el món que viu a beniarrés, crec que és capaç de parlar en valencià més o menys culte...

Anònim ha dit...

estamos en un pais libre puedo hablar como me de la gana
tu eres muy libre de hacerlo como te plazca

* El de l'oli * ha dit...

Pots escriure com vulgues, però després no esperes que et fagen cas. O que el que digues ens semble de més o menys de trellat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...