Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 20 de desembre del 2007

Les Corts d’Aragó diuen NO al transvasament del riu Ebre

En que quedem Senyor Camps, hi ha o no hi ha transvasament?

Els cinc partits representats en les Corts d'Aragó, PSOE, PP, CHA, PAR i IU, van rebutjar aquest dijous la realització de qualsevol projecte de transvasament del riu Ebre i tota disposició legal que "li done suport". Les Corts van aprovar, parcialment, una moció de CHA en aquest sentit. Les Corts van acordar, així mateix, traslladar l'acord al Govern d'Espanya i van rebutjar el primer punt de la iniciativa, que rebutjava el Reglament de Planificació Hidrològica que regula el contingut del Pla Hidrològic Nacional (PHN).

El Partido Popular a casa nostra diu que el transvasament de l’Ebre es farà si o si, si Rajoy arriba a la Moncloa, encara que els companys populars d’Arago diuen que no es farà. I quan li pregunten al candidat Rajoy ix amb una gallegada de les seues que deixa contents a tots però que no diu ni que si ni que no es farà. Com quedem transvasament de l’Ebre si o no?


El govern murcià vol aigua de les dessaladores per abastir les seues ciutats i els seus camps. En canvi el PP valencià està fent tot l’impossible per a que la dessaladora de Torrevella no es porte endavant. Com queden aigua dessalada, si o no?

Mentrestant el president Francisco Camps diu que hi haurà transvasament de l’Ebre si governa Rajoy i que no vol l’aigua dessalada. En que quedem? Els llauradors valencians es mereixen una respota i saber la veritat de les solucions a la manca d’aigua per part del Partido Popular i el seu candidat Rajoy?

El Partido Popular de la Comunidad Valenciana ha estat aquests quatre anys dilapidant diners públics (paelles incloses) amb publicitat, organitzant manifestacions entre altres demanant el transvasament de l’Ebre i ara alhora de la veritat, el senyor Rajoy ho posarà en el programa electoral del PP? En quina posició quedarà el senyor Camps quan no ho pose?

Com deia“l'amic” de Camps respecte el brutal atemptat del 11-M, el senyor Zaplana: “Queremos saber la verdad” si habrà transvasament de l’Ebre i si es recolzaran les dessaladores.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I esta gent vol governar l'estat espanyol? Si en cada lloc diuen una cosa diferent respecte al temma de l'aigua. Prou d'enganyar als llauradors valencians

Anònim ha dit...

Ara serem tots llauradors. Ja hi há prou de tonteríes de la terra per als que la treballen i tot això. Realment qui viu del camp?

Ara lo que toca es turisme i serveis, i d'algo hi haurá que menjar, no?

No heu vist el nou LAS VEGAS que farán Aragó? que es que allí ja es pot fer qualsevol cosa i açí res?

Jo crec que hi há que ser un poc més coherents i deixar-se de tonteríes

Anònim ha dit...

endeluego quins anônims!
com que "ralment del camp"? tots mengem del que surt de les hortes! ara toca turisme i serveis? Mira, Anònim número 2, et diré una cosa: pa per a hui, fam per a demà. Si abandonem el que produeix la terra què menjarem? Bitllets de dolar?
Si que hi ha que ser una mica més coherents, mirar de mantindre el que tenim que prou que li ha costat a la humanitat d'aconseguir.
I respecte a allò que dius del NOU LAS VEGAS... Puf! Realment voldríes que et posaren un casino aprop de casa? Pensa-ho bé i voras com encara tenim sort de no tindre'l aprop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...