Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 15 d’octubre del 2020

Beniarrés registra un brot familiar i un cas a l’Aulari Perputxent

 Salut Pública ha confirmat un brot familiar a Beniarrés que afecta quatre persones així com un cas positiu de Covid-19 a l’Aulari Perputxent d’aquesta localitat del Comtat.

L’Ajuntament del municipi, a través d’un comunicat, ha indicat que les autoritats sanitàries estan seguint els protocols pertinents al mateix temps que recorda que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està fent el seguiment de la situació i el rastreig dels contactes de les persones afectades. A més demanen respecte per als afectats i que la població faça cas de les informacions oficials per a evitar la propagació de notícies falses a través de les xarxes socials.

Per últim el Consistori demana fer ús sempre de la mascaretaprocurar mantenir la distància de seguretat i una higiene de mans continuada per a evitar la propagació el virus. Finalment recorden que la Conselleria de Sanitat recomana un màxim de 10 persones en reunions familiars o socials en espais privats i, a ser possible, limitar les trobades socials fora del grup de convivència estable.


Informació estreta de Copealcoy.es

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...