Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 18 de desembre del 2009

Lluiset juga hui la final de primera del Trofeu Ruralcaixa de raspall

La Final serà a les 20:30 hores al trinquet del Gernovés i retransmesa per Punt2.

L'afició del raspall espera amb il·lusió la gran cita de la modalitat, la final de primera categoria del XI Autonòmic de Raspall parelles, ´Trofeu Fundació Ruralcaixa´. Una final que enfronta als dos millors clubs del moment, Rafelbunyol i Alzira, que conten amb dos grans equips, amb figures de la modalitat -Moro d’Alcántera del Xúquer, Roberto de Aielo o Lluiset de Beniarrés -, amb una gran afició que els abrigalla i els animarà per a festejar aquest gran títol.

A més, aquesta final és la reedició de la final de 2008, amb el canvi d'equip per part de Lluiset i Roberto que juguen per Alzira i l'any passat van jugar per Beniarrés. Per la seua banda Rafelbunyol, jugarà amb César, per lesió de Campos que no ha pogut jugar al llarg del campionat. Els dos conjunts, per a accedir a la final, han tingut una trajectòria similar. Van ser capdavanteres dels seus respectius grups, només van perdre una partida en la primera fase i va anar per la lesió d'un dels seus components, en les dues partides de semifinals van guanyar amb contundència als seus rivals. A més tindran com reserves a dos joves valors de la seua pedrera; per Alzira estarà Carrió, mentre que Rafelbunyol tindrà a Ramón.

El trinquet del Genovés afavoreix al joc dels jugadors d'Alzira, que són grans experts a jugar en trinquetes menuts, per la seu gran tècnica. Mentre que l'equip de Rafelbunyol tindrà com principal basa la gran il·lusió per ´venjar´ la derrota de la passada edició, on van ser atropellats pel joc dels seus rivals. Al Moro només li falta aquest títol i sap de la complexitat de la final. «Tinc molta il·lusió de fer gaudir i dedicar aquest títol a la gent que va a vindre per a abrigallar-nos, és una festa increïble i a més és l'únic títol que li falta a Rafelbunyol». Roberto, el seu contrincant, assegura que té «la il·lusió d'un xiquet de 12 anys, com si anara a la meua primera final, porte 15 dies pensant en el gran ambient que anem a poder viure, i especialment la il·lusió d'una ciutat com Alzira que es va a bolcar amb la final».

Alzira està vivint grans moments ja que s'està consolidant com un dels millors clubs de la modalitat. És un bloc que, a més, mira el futur amb molta il·lusió ja que esperen la construcció d'un gran trinquet cobert per a continuar amb la gran labor de base.

Noticia apareguda a Superdeporte

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pareix molt mal que l'ajuntament pose un autobus debades per veure la final de llauiset i roberto, cuan aquests no van voler jugar en nom del bemniarrés. deuria pagar l'autobus l'ajuntament d'Alzira.

Beniarres al dia ha dit...

Desconeixia que l’ajuntament havia posat un autobús. No he vist cap cartell, ni a la web de l’ajuntament hi ha res ni en el passat ple del d’aquest mateix dimecres se’ns va dir res.

En un principi, no ho veig malament, doncs l’ajuntament de Beniarrés té que estar al costat del veïns veïnes del nostre poble però sempre que es faça el mateix amb la resta d’esportistes de Beniarrés que juguen o participen en diferents competicions per tot arreu. Em ve al cap que hi ha un xicot que està a punt de guanyar la Challenge de Ciclocròs del País Valencià en categoria sub-23 i també s’hauria de fer un autobús per anar-hi el dia que guanye ( espererem) el campionat.

De segur que hi ha més esportistes o gent de Beniarrés que porta el nom del nostre poble per tot arreu i aconsegueix títols i guardons i també tindrien que tindre el mateix tracte per part de l’ajuntament de Beniarrés.

Ara sols cal esperar que Lluiset i Roberto guanyen aquest campionat. Sort.

Anònim ha dit...

Es pagen 8 Euros de anar en el autobus,

Beniarres al dia ha dit...

La partida va quedar suspesa per la pluja (encara que el trinquet està cobert) i es tornarà a jugar (no se quin dia) amb el resultat de igualats a 15 o, tla vegada, comencen de nou a zero.

Carles Tomàs ha dit...

Almenys els qui vivim fora del poble veiem escrit el nom d'algun paisà als diaris. En aquest cas, al "Superdeporte"

Anònim ha dit...

crec ke l`ajuntament no va posar l`autobus,tinc antes ke sel van pagar els ke van anar.

Anònim ha dit...

AL PRIMER ANONIM DIR-LI QUE ANTES D'ESCRIURE QUE PREGUNTE I SINO QUE CALLE PERQUE EL UNIC QUE FA ES MAREJAR LA PERDIU.L'AUTOBUS SE'L VA PAGAR CADA UNO DE LA SEUA BUJACA ( 9 EUROS )PERQUE NO ES VA OMPLIR SIGUENT QUE L'ANY PASSAT QUE ERA DEBADES EN VAN TINDRE QUE CONTRATAR DOS AUTOBUSOS(QUE VOS PAREIX LA PARTICIPACIO?)PERO LLUISET QUE NO PATIXCA QUE EN CARA MOS EN SOBREN PER A COMPANYARLO ALLA ON VAJA, AMUNT LLUISET QUE DE SEGUR QUE GUANYEM.

Anònim ha dit...

NO NECESITEM A NINGUN AJUNTAMENT PER A QUE MOS PAGUEN EL EUTOBUS I TU PRIMER ANONIM QUE SAPS TANT,TU SAPS PERQUE NO JUGUEN AMB EL NOM DE BENIARRES?TE HO PREGUNTE PER A QUE MEU EXPLIQUES.ANIMS LLUISET I ROBERTO JUGUEU EN EL EQUIP QUE JUGUEU SOU UNS CAMPIONS I A QUI NO LI AGRADE QUE ES RASQUE.

Anònim ha dit...

AL PRIMER ANNONIM DIR-LI QUE L'ENVEJA ES MOLT MALA DE CURAR,VISCA EL CLUB DE PILOTA ALZIRA=LLUISET I ROBERTO.ES QUE NO T'ALEGRA VORE PER ELS PERIODICS LLUISET DE BENIARRES EN LA GRAN FINAL DE PARELLES DEL RURALCAIXA, NO TENS PROU PUBLICITAT EN AÇO?A MI EN PLENA D'ORGULL SER DEL POBLE DE UNS DELS MILLORS PILOTARIS QUE HAN HA VAIXGUT, QUE HI HAN I QUE HI HAURAN.A POR ELLOS LLUISET I ROBERTO.

SAJOLIDA ha dit...

En primer lloc, demanar a l’anònim que escriu en majúscules, que no s’altere.
El primer anònim no cridava, no insultava, sols manifestava la seua opinió perquè li han dit que l’autobús el pagava l’Ajuntament.
Potser siga veritat o potser no.
Per aclarir el tema, se m’ocorren unes preguntes:
- Qui va llogar l’autobús?
- Què costava l’autobús? 300, 500 €?
- Quantes persones van anar?, 20, 30, 40?...
En conéixer aquestes qüestions, tindrem la resposta clara:
Multipliquem 9€ per cada persona que va anar i sabrem quants diners hi havien per pagar l’autobús.
Si en sobraven, millor i si en faltaven, algú posava la resta.
Ara, que cadascú traga les conclusions.

SAJOLIDA ha dit...

Després d’enviar el comentari, he vist que n’hi ha més anònims que escriuen amb majúscules. A mi em sembla –i així ho interprete- que escriure d’aquesta manera expressa alteració, cabreig, pujada de to… Per què?
No voldria que després de llegir el meu, algú es pense que no recolze el bon quefer de Lluiset i la importància de dur el nom de Beniarrés tan alt. Naturalment que jo també em sent orgullós per la seua actuació. Però no es tractava d’això, si no de averiguar si l’autobús el va pagar l’Ajuntament o no. I en això, sí que es pot opinar.

SAJOLIDA ha dit...

Estic un poc despistat, se m’ha oblidat preguntar: Per què no jugava amb el nom de Beniarrés?

Anònim ha dit...

SOC UN DELS ANONIMS QUE ESCRIU EN MAYUSCULES I NO PER ESCRIURE AIXI VOL DIR QUE ESTIGA ALTERAT,I TORNE A DIR-TE QUE JO ANAVA AL AUTOBUS I QUE SE'L VAM PAGAR CADASCU,SI FORA D'ALTRA MANERA NO TINDRIEM PERQUE AMAGAR-HO NO CREUS?I JO TAMPOC SE PERQUE LLUISET NO JUGAVA EN EL NOM DE BENIARRES.VEIG QUE EL PRIMER ANONIM HO DIU AMB CONTUNDENCIA TAL VEGADA ELL QUE SAP EL MOTIU PODRIA EXPLICAR-HO.I QUE CONSTE QUE JO NI CRIDE NI INSULTE,LA MILLOR SORT PER AL JUGADORS

Anònim ha dit...

Otra vez la gente que fue a mirar la gran partida demostro lo que otros no puden domostrar , la serenidad i la alegria de ver jugar a los jugadores del pueblo de Beniarres, no como esos brigadas que cada domingo dan mas lastima , este domingo casi pegan a un jugador del Agullent . !QUE PERSONAJES, POR DIOS !. Animo a los jugadores de la pilota i el futbol y a todos los animadores de buena fe . fuera BR

Anònim ha dit...

Perdona pero en la partida habia de los BRIGADAS RAYISTAS y demostraron todo eso que cuentas arriba,tal vez ellos dejaron la cena de empresa de lado por venir a animar a los pelotaris no como otros un ole por los BRIGADAS por ser seguidores del deporte en general.GRACIAS POR APOLLAR A LOS DEPORTISTAS DE BENIARRES SEAN QUIENES SEAN.

Anònim ha dit...

Pero que cuentas , tienes demencia senil , son unos alborotadores , no conprenden el deporte sin bebida y utilizan al pueblo de Beniarres en sus consignas dan lastima ,y animo al chico de Agullent que casi le dan los pacifistas brigadas esos.
QUE SEGUIDORES , NO ME GUSTARIA A MI.

Anònim ha dit...

Jo també pense que escriure sols amb majúscules demostra alteració. En els textos, s'utilitzen les majúscules per a expressar crits, admiracions, etc.
A més, si sols s'escriu d'aquesta manera, s'està incorrent en faltes d'ortografia, la qual cosa demostra poca maduresa lingüística.
Seria convenient que aquells que s'atrevixen a escriure públicament, com ho és aquest blog, s'esforçaren més en millorar els seus textos.

Anònim ha dit...

Les preguntes de SAJOLIDA no les respon ningú?:
- Qui va llogar l’autobús?
- Què costava l’autobús? 300, 500 €?
- Quantes persones van anar?, 20, 30, 40?...

Beniarres al dia ha dit...

M'acabe de vindre un comentari anònim que no he publicat: No insultes tant a la gent i si vols que es publiquen, poses el teu nom o simplement els ho dius a la cara.

Anònim ha dit...

El primer anonim no s'atrevix a explicar-mos,qui va pagar l'autobus?i perque lluiset no juga amb el nom de beniarres?.Probablemente parle sense saber ni una pregunta ni altra, pero que bonic es afirmar coses sense saber-les i crear polemica.Tots esteu preocupats per l'autobus,pues jo personalment crec que aixo no te importancia i que el que te importancia es que un jugador del nostre poble estiga en una final per tercer any consecutiu i en lo poc de partida que va haver que mos demostrara que continua siguen un dels grans.Lluiset continua aixi que sempre n'hi hauran del teu poble que estan orgullos de tu.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb l'anònim que afirma: "...el que te importancia es que un jugador del nostre poble estiga en una final per tercer any consecutiu i en lo poc de partida que va haver que mos demostrara que continua siguen un dels grans.Lluiset continua aixi que sempre n'hi hauran del teu poble que estan orgullos de tu."
No obstant, em sembla un poc fosc el tema de l'autobús. Com si es volgués amagar.

anònim 1 ha dit...

Perdonue per el retard, no pensava que hi hauria tant de revol, soc l'anònim 1.
En primer lloc dir-vos que cuan vaig escriure el comentari sols sabia que l'anjuntament havia posat un autobus per vore la partida, despres hem vaig enterar que l'autobus hera pagant, cosa que hem pareix bé. Ara, segur que en els que vau pujar a l'autobus no pagarieu el que costa. I si no tinc mal entes va contaratar els servicis de l'autobus l'anjuntament,no?.

En segon lloc dir-vos que llauiset juga en l'equip d'Alzira per que rep una qüantitat de diners que no se dir-vos.( si esteu interesats liu pregunteu a llauiset).

Jo vaig anar a vore la partida i volia que guanyara llauiset.

Anònim ha dit...

és notava en l'ambient del trinquet que no es jugava en nom de Benarrés.

Anònim ha dit...

la persona encarregada de organitzar l'autobús va ser una persona lligada a la pilota amb cap relació amb l'ajuntament. Si es deveres que aquesta persona li va demanar el tlf de l'empresa d'autobús a un concejal de l'ajuntament , i facilitar el tlf es la única intervenció de l'ajuntament, l'ajuntament de beniarrés ni ha pagat, ni ha organitzat,ni te res que veure amb l'autobús de la partida de pilota......

* El de l'oli * ha dit...

Em sembla que el que més raó te de tota aquesta conversa és l'anònim que diu: "la persona encarregada de organitzar l'autobús va ser una persona lligada a la pilota amb cap relació amb l'ajuntament. Si es deveres que aquesta persona li va demanar el tlf de l'empresa d'autobús a un concejal de l'ajuntament , i facilitar el tlf es la única intervenció de l'ajuntament, l'ajuntament de beniarrés ni ha pagat, ni ha organitzat,ni te res que veure amb l'autobús de la partida de pilota......"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...