Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 2 de setembre del 2008

L’Associació Cultural “l’Esportí” viatja a Sant Celoni ( Vallés Oriental) Catalunya

Novament l’ Esportí porta el nom de Beniarrés per tot arreu.

Aquest dissabte dia 6 de setembre, els membres de l’Associació Cultural “l’Esportí” marxen cap a terres catalanes per mostrar-los els nostres cabuts Cento, Conxeta, Batiste, Roseta, Miquelet i Marieta i com no, el nostre drac Draco.


El drac Draco

El drac Draco . (Fotos propietat de l'Esportí)


Aquesta vegada la població que visiten el dissabte és Sant Celoni per a participar en la seua Festa Major (aquesta és la seua programació).

El municipi de Sant Celoni està situat a l'extrem de llevant del Vallès Oriental, en contacte amb la Selva i el Maresme, centrat per la vall mitjana de la Tordera. A mig camí entre Barcelona i Girona, esdevé un nucli estratègic en l'eix de comunicació més important de Catalunya amb Europa i és també portal privilegiat del Montseny i del Montnegre-Corredor, espais naturals de gran riquesa i bellesa paisatgística. Al bell mig de la conca de la Tordera, la vila es configura com el punt principal de referència del Baix Montseny, comarca natural poblada des de molt antic.

Cabuts de l'Esportí
Els capgrossos de l'Esportí ( Foto propietat de l'Esportí)

L’Esportí participarà en la TROBADA DE GEGANTS I CAPGROSSOS juntament amb la participació de les colles de Santa Maria de Palautordera, Batllòria, Vallgorguina, Sant Antoni de Vilamajor, Moià, Tordera, Sant Esteve de Palautordera, Dosrius, Beniarrés, Sant Sylvestre Cappel, Vilafranca de Conflent, Navarcles i Sant Celoni. I de les escoles locals Cor de Maria, Soler de Vilardell, la Salle, l’Avet Roig, la Tordera, Josep Pallerola, i l’Alzinar de Campins.

Aquest any amb la visita especial del gegant de Saint Sylvestre Cappel. Un gegant de 4’80 m, que han de portar entre dues persones, vingut directament de França per a l’ocasió.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

que bé ja tenim ha hí el vatge a sant celoni!! avore si el exelentissim s'astira un poquet i ens dona més ajudes i no es gasta els diners com de cstums tancant els ulls a la gent amb paelletes i soparets!! que obriguen els ulls i que tanquen la tele que hi han més fonts de informació, internet, premsa i la ràdio. ja que estic vaig a queixar-me de unes cosetes que no em van apanyar de festes-
1. el dia del concert de la banda dos senyoretes es van trare cadires de l'ajuntament per seure quant hi havia gent major de plantó.
2. el dia del pregó hi haviaa perona que no te cap càrrec polític i estava en el balcó, l'any que vé hem de pujar tot el poble.
3. el dia de karina el home que contava acudits, eres uns acudits masclistes i molt desagradables i a més estava ple de xiquets no massa fadrinets.

Anònim ha dit...

Si home! per a passejar dragonets i que seu disfruteu 4 gats , mes val que ho gaste amb els joves de Beniarrés.
A la una de la nit els xiquets deurien d'estar dormint o vols que les paelletes siguen a les 5 del matí?

Beniarres al dia ha dit...

Desconeixc si l’Esporti ha demanat ajuda per anar a Sant Celoni ( no he vist res al registre d’entrades de l’Ajuntament) però si que es clar que aquesta associació porta el nom de Beniarrés allà on va i que l’ajuntament deu tindre la mateixa vara de mesurar si es demana alguna ajuda doncs als quintos que celebren la festa del any X se’ls ajuda, per anar a veure una partida de pilota a un altre poble es paga l’autobús, s’ajuden a les filaes a fer l’entrada, es posen autobusos per anar a veure una actuació de la música.

Evidentment, després quan aquesta colla de Sant Celoni, vinguen cap a Beniarrés a fer un intercanvi ompliran els carrers de festa i música i tothom que vullga veure-ho hi podrà assistir i gaudir-ne de l’espectacle.

Anònim ha dit...

Al primer comentari, el dia de karina els acudits masclistes que tu dius eren molt millor que la actuacio de karina, on vas a posar.

Anònim ha dit...

al primer comentari,vaig a continuar:
4 les paelles podrien fer-se divendres o dissabte tots els anys igual entre semana.pareix que l'alcalde i companyia al dia següent no matine perque si es aixi no ho entenc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...