Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 29 de juliol del 2008

PLE EXTRAORDINARI A L’AJUNTAMENT DE BENIARRÉS

El proper dimecres dia 30 de juliol a les14:30 hores tindrà sessió plenària a l’Ajuntament de Beniarrés amb el següent ordre del dia:

1.-Aprovació del projecte d’obra Reforma d’espais tradicionals: Trinquet


Realment sorprenent. El passat dia 22 de juliol vam tindre sessió plenària a l’ajuntament de Beniarrés. El punt nº 5 tractava sobre la començament dels expedients de contractació del Museu i Reforma del Trinquet. Es a dir primer s’inicia l’expedient per contractar l’obre en sessió plenària del dia 22 de juliol i en la plenari del dia 30 de juliol es pretén aprovar el projecte. No deu ser al revés, primer aprovar el projecte i després licitar l’obra?, Com s’ha arribat a iniciar l’expedient de contractació si no s’havia aprovat el projecte? Açò com es menja?

Extrapolant-ho a una casa es com si primer comences a buscar quin obrer el fa la casa i després li ensenyes els plànols de la casa per a que te la faça.

2.- Acceptar l’aportació econòmica de SUMA- Gestió Tributària per a l’exercici 2008.

Aquest punt consisteix en acceptar una donació que fa SUMA als pobles menuts d’uns 15.000 €. L’any passat ja es va fer. Tot el que siga vindre diners bo però açò es com Hisenda primer te’ls cobra i després quan te’ls torna ( a qui li’ls torne) pareix que et donen diners quan prèviament te’ls ha retingut.

3.- Informes d’alcaldia

El que crega oportú informar l’alcalde

1 comentari:

Anònim ha dit...

I ara un altre any sense pediatra durant dos mesos com l'any passat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...