Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 8 de novembre del 2007

CARLES RUIZ

El corredor beniarresí continua endavant en el campionat nacional de ciclocross

Carles Ruiz uns dels millors corredors del País Valencià en Carles Ruizla seua categoria júnior, continua endavant després de patir una greu caiguda en la passada prova celebrada a Villarcayo a la província de Burgos el passat dia 21 d’Octubre en el III Circuit de Ciclocross Diputació de Burgos quan corria la segon volta al circuit del 6 que componia la prova.

En l’altra carrera celebrada a Medina de Pomar un dia abans de la greu caiguda, també a la província de Burgos, dintre del campionat nacional de ciclocross en la seua categoria júnior, el corredor beniarresí, Carles Ruiz, va quedar en quarta posició a 51 segons del guanyador.

De no ser per la caiguda patida a terres burgaleses, el corredor de Beniarrés, a ben segur estaria en les posicions capdavanteres de la classificació nacional en la seua categoria junior.

Com a conseqüència d’aquesta caiguda, va tenir que ser operat a València. Posant-li 12 punts a la boca. Per sort, ja es troba recuperat d’aquesta operació i comença a entrenar per a torCarles Ruiznar a córrer.

Des d'aquestes linies donar-li el màxim suport en aquest esport tan dificil i esforçat.

Podeu trobar molta més informació d’aquest esport en les adreces:

Federació Espanyola de Ciclisme: http://www.rfec.com/

Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana: http://www.fccv.es/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...