Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 11 de juny del 2010

Draco viatja a Castelló de la Plana

L’Esportí participa aquest 12 de juny en la XI Trobada de Bèsties de Foc

El drac Draco visitarà aquest dissabte les terres castellonenques per a trobar-se amb els seus germans d’arreu de les terres dels País Valencià en la XI Trobada de Bèsties de Foc organitzada per el Botafocs, ball de Dimonis de Castelló de la Plana.

Novament l’Esportí i Draco portem el nom del nostre poble, la nostra cultura i les nostres tradicions per tot arreu de les terres estimen aquesta manifestació cultural.

El drac Draco, de l'Esportí


Els actes previstos i les Colles que hi participen son els seg

Dintre dels actes dels 20 anys del grup, la XI Trobada de Bèsties de foc, a la Plaça Major i carrers dels voltants, amb participants de diferents àmbits de la cultura popular i bèsties de diferents comarques. Participen: La Porca de Sant Antoni de Barcelona, el Drac Golafre de Tortosa, el Drac de Santa Coloma de Gramenet, el Draco de Beniarrés, el Drac de Vilanova i la Geltrú, la Papallona de Terrassa, el Drac Grafus de Tortosa, el Drac Barrina de Vilanova i la Geltrú, l'Hydracus de Jesús, la Diabòlica de Morverdre, el Patarret de Sagunt, els Dracs, la Víbria, el Bestiari Infantil, l'Haca Traca Almalafa de Castelló, així com els gegants de Benicàssim i Castelló, les colles de dolçainers Xaloc de Castelló i la de Vila-real, a més de la colla de Trabucaires Xaloc de Castelló...

La cloenda musical, a partir de les 22.30 hores, a càrrec dels grups d'skà La Tartana de Barcelona i Malagana de Castelló.


Cartell de la Trobada de Bèsties de Foc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...